tiistai 3. lokakuuta 2023

HUIKEA AAMU,HEIKOSTA ALUSTA HUOLIMATTA


 Tuollaisen otsikon  olen kirjoittanut 28.9 muistilehtiööni.Olen saonoin ja kuvin taltioinut.Piirustus taitoni on heikko,mutta kuva kertoo ja vie minut paremmin tapahtuneen keskelle ja toivottavasti myös sinut lukijani.Aijemmin voin pyytää miestäni Marttia auttamaan,mutta nyt ei kynä enää tottele häntä.

Aamulla herättyäni oli hieman kapinoiva olo ja tunnelma(energia) Jokin naputti sisälläni,olemme sidottu paljolti lähes neljän seinän sisälle,Martti happiletkuihin ja minä siinä samalla!! Luettuani Ovi sisimpään kirjasta päivän teksti,olo hieman koheni,sain ikäänkuin työkaluja.Aaamiaisen jälkeen halusin käydä hiljentymään,pyytäen päästä "Lasitin aukiolle",kuten olen tuon paikan nimennyt.Olen kauan sitten Portukalissa käynyt vastaavan laisella aukiolla ja useinkin kun pyytelen apua rukouksessa,tai kaukohoito sessiossa jollekkin ihmiselle tai asialle,huomaan istuvani piirissä nuotiolla tuollaisella aukiolla.Se on n. ½ ha kokoinen aukio jota ympäröi korkea vuoristojono. Toiset piirissä ovat jotain korkeita henkiä,joista joskus olen tunnistanut Äiti-Marian ja Iso-Äiti Annan. Nyt en moneen kuukauteen ollut tuossa paikassa,tai näyssä ollut,joten kaipasin sitä tunnelmaa ja energiaa,ehkäpä päästä hoitautumaan?

Vain hetken istuttuani silmät suljettuina,olin tuossa kuvaamassani paikassa,en kuitenkaan piirissä,vaan sen ulkopuolella,taka oikealla.Katselin piiriin päin,tuntien siinä suurta pyhyyttä,johon en tohtinut mennä. Huomasin taka-vasemmalla sauva oik,kädessä Profeetan oloisen hengen,jonka tulkitsin Kristusta kuvaavaksi.Mietin ilmansuuntia,jolloin huomasin aukion takana auringon paistavan kuin keskipäivällä ja edessäni leveä aukko piiriin menoa varten.Ymmärsin,pohjoinen on tällä puolen,etelä missä aurinko paistaa. Sain kehotuksen mennä piiriin oikealle Annan viereen,menin arkaillen,oli niin pyhä tunnelma.

Istuttuamme siinä tovi,alkoi jyrinällä maa tutista,kivet sinkoilla,kalliot halkeilla,tämän vain tiesin ei kuulohavannointia.Sanottiin;Valtaisa puhdistus Äiti-Maassa,sekä ihmiskunnassa.Uuden luominen uusiutuminen molemmissa.Sen jälkeen kuin Taivas maan päällä. Mielessäni vilahti ajatus tuhatvuotisesta valtakunnasta ja valo tulee pohjolasta sanonnasta.

Kuin vahvistukseksi myöhemmin päivällä kännykkääni tupsahti You tubesta video:Vanhan sielun tärkein tehtävä; Tamminen. Se vahvisti ja antoi myös rohkaisua julkaista tuo näky ja tapahtuma.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti