torstai 21. syyskuuta 2023

SYNKRONISMIA JA ETIÄISIÄ KERRAKSEEN

 


Nämä 2 piirrosta,unistani vuodelta 2005,ovat sinnikkäästi pyörineet tuossa lehti/kirjapinon päällä.Aloin ihmetellä,miten ne pysyy aina päällimäisenä,vaikka pinoa plarataan harva se päivä? Tulipa tunne,niillä lienee jokin viesti nykypäivään? Otin käteeni,alkaen muistella uniani,joiden pohlalta mieheni martti piirsi,graafikolta se käy. Ymmärsin oitis,nuohan kuvaa nykypäivää,heräämistä,pelkoa,maan ja ihmiskunnan myllerrystä!!!

Ensimäisen kuvan olen tulkinnut silloin ja tulkitsen edelleen,kuinka ihmiset nukkuvat peiton alla,heidän päänsä piirtyy kuin pikku kumpuina.Osa oli unessani heräilemässä,nojaten päätään käteen,kyynärpään varassa,kuten minäkin.Rotkon takana seisoi 2 viisasta,kuin profeettaa sauvat kädessä ja heidän takanaan oli linnamainen rakennus josta tiesin heidän saapunen.He seurailivat rauhallisesti,luottavaisen näköisenä,kuin tietäen,kaikki menee hyvin.

Toinen kuva tulkitsee uninäkyä maa-planetan repeämästä,josta annettiin minun ymmärtää että maan keskusakseli on siirtynyt,josta raateri johtuu. Ihmisiä sen toisella puolen säntäili hädissään ja paikassa jossa myös minä seisoin,oli meitä pieni joukko auttamassa,rauhoitellen ja käsiämme ojennellen,auttaen rotkon yli turvaan. Olen kirjassani Eheytyminen,joka ilmestyi v,2008 s,140-142 kertonut sanoin ja kuvin nämä tapahtumat,mutta valitettavasti kirjapaino on taltioinut kuvat erittäin heikosti,tässäpä korjattu versio.

Katsellessani nyt noita kuvia ja muistaessani selkeästi,kuin olisin noiden näkyjen keskellä,ymmärrän meidän elävän nyt hetkessä samaa näytelmää.Selvästikin on havaittavissa heräämistä monellakin rintamalla,etenkin henkisesti. Kaaoksen vastapaainona on auttaminen,huolenpito,neuvottelu,rauhaan pyrkiminen. Parikymmentä vuotta sitten tämä ei olisi ollut mahdollista!
Sekä Äiti-maa,että ihmiskunta on uuden edessä,vanhan on "kuoltava",katso uusi on syntymässä!Pelolla hallitseminen lienee pikkuhiljaa tullut tiensä päähän,vielä tuo pimeä voima yrittää kaikkensa,kuin kuolinkamppailussa.Tuo kakkoskuva ja näky kertoo juurikin siitä,mutta samalla lohdullista että auttajat ovat paikalla seisoen rauhallisina ja rauhoittaen kuin valopylväät.

Löydettyämme sydänten yhtenäisyyden,meitä ei voi enää hallita pelolla💖💕

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti