tiistai 12. syyskuuta 2023

MUISTIINPANOISTANI VUOSILTA -21 JA -22

Oli ajatukseni kirjoittaa Synkronismista ja lisää kehästä elämässämme,mutta tupsahti jälleen muistiinpanoja kalentereissani v,-21-22. Tulipa tunne,näin se synkronismi toimii,jokin on ollut esteenä,koska teksteihin tulee muutos aikajanalla ainakin. 

Laitan tekstit kuten olen kalenteriini kirjoittanut,mahdollisimman vähän muokkausta.

Heinäkuussa 2021

Nämä kolme,Kristustietoisuus,sydäntietoisuus ja sielutietoisuus.Kolmen yhteistyössä tulee tieto suoraan alkulähteestä,jossa sielumme suurempi osa on.

Ihmisaivot ovat suuremman systeemin välittäjä. Kolmet aivot;1 Aivot,2 Käpylisäke,3 Sydänkeskus,nämä kolme yhteistyössä ovat todelliset aivomme!!! Intuitio ja synkronismi tapahtuu juuri tätä kautta.  Kvanttisesti tunnistamme toisessa tuttuuden hetkessä.

Verhon takana olemme sieluosiemme kanssa kaikki yhtä.Opetus,tieto sieltä menee kaikille myös täällä niillekkin jotka näyttävän olevan "pimeässä",eli tietoisuudentasonsa on vielä heikko.

Aivomme ovat Internetin kontrolliasema.Tietokone olisi ollut ihmiselle 100v sitten,pelkkä laatikko jossa kaikki tieto on,koska hän ei tiennyt johdoista,internetistä.  

Enkeli-energia tulee Käpylisäkkeen kautta.

Monet näkijät,parantajat ym,lahjoja omaavat pysyvät "kaapeissaan",koska he ovat joutuneet kaltoin kohdelluksi jossain edellisessä elämässään,he ovat tässä elämässä kuin kaappityöntekijät,paljastamatta uskoaan korkeampaan voimaan.

Ei enää pelolla hallintaa,vaan sydänten yhtenäisyydellä,kuten siellä missä sielumme suurempi osa on ja johon palaamme välillä levähtämään; KOTIIN !

ps,tekstit ovat osin omia pohdintoja(ne kolme tietoisuutta) osin joistain teksteistä,se synkronismi,kun jotain pohtii,pian löytää tekstiä samasta aiheesta ja intuitiivisesti tietää,noin se on!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti