keskiviikko 30. elokuuta 2023

ELÄMÄ EI OLE SUORA VIIVA,SE ON KEHÄ

 

Näin sanotaan ja näin olen kokenut,sekä havannoinut. Esimerkiksi jos meidän,sinun tai minun tulee oppia joku asia,kohtaamme ongelman so oppiläksyn uudestaan ja uudestaan,kunnes oppi  on mennyt perille,muutos ja kasvu tapahtunut.Junamme ei mene suoraan eteenpäin, takana menneisyys,edessä tulevaisuus.Sen kiertäessä kehää,vilahtaa akkunasta tuttuja"maisemia",herättäen sekä positiivista,että negatiivista tuntemusta.Nuo"kertauskurssit"eivät ole rangaistuksia,vaan suurta rakkautta ja huolenpitoa,  päästäksemme eteenpäin kehityksessämme ja jopa korkeampaa tietoisuuden tasoa. Samaa tapahtuu yksilöille,kansoille,koko ihmiskunnalle.Nykyisyydessä näyttää olevan juurikin tuollainen myllerrys menossa,mitähän meidän tulisi oppia? Olisiko ydin,korkeampi tietoisuuden taso,jossa tunnistamme,kaikki on yhtä! Rajan toisella puolen on sisaria ja veljiä,ei vihollisia! Äiti-Maa on kanssamme yhtä,lyödessä laimin ja haavoittaessamme,teemme sen myös itsellemme.Tätä on korkeampi tietoisuuden taso,samalla niin yksinkertaista ja vaikeaa.

Mennäkseni takaisin yksilö tasolle,on oppiläksyjä omassa elämässä ollut varmaan sopivasti.Työskennellessäni sekä terveydenhoitajana että Rosenterapeuttina,sain oppia kyseisessäkin asiassa kohtaamiltani ihmisiltä paljon.Matkallani jouduin myös viralliseksi sovittelijaksi,(sosiali lautakunnan nimeämänä) perheen ollessa hajoamassa,useimmiten ainakin osittain epäonnistuin. Tuon kehä teeman ymmärsin myöhemmin?! Jos ongelmana oli puolison alkoholi,luonnehäiriö tai narsismi,(ne yleisimmät) seuraavassa suhteessa kompastukivenä oli usein samat syyt. Naisia ajatellen oppiläksynä näytti useinkin olevan"hoitajavietti",kynnysmatoksi suostuminen,ym sen kaltainen. Miehillä taas,"napa-nuora"puutteellisesti katkaistu,isäsuhde heikko,miehen malli kadoksissa. Kerron tämän vain siksi,että on helpompi ymmärtää kehä-ajattelua.

Meillä näyttää olevan tuossa kehässä eripituisia syklejä,3,7 ja 9v, näyttävät olevan yleisiä.Minulla on 9v, suuren muutoksen merkkipaalu,ovia sulkeutuu ja avautuu.Muutos on osoittautunut hyväksi,vaikka ei aina helppo,vaatinee sitä asennetta;Mitähän hyvää ja suurenmoista tämän vuoren takana?! Kehässä on muitakin symboleja,kuten maskuliininen ja femininen aspekti.Kun lähtee kehää ulkoa sisälle päin,on se maskuliininen ja kun lähtee sisältä ulospäin on kulku femininen. Samoin chkramme(energiapyörteet) naisilla ja miehillä kulkevat erisuuntiin,parilliset,2,4,6(ja 8) ovat feminisiä,pyörien myötäpäivään ja miehillä päinvastoin.Kun laitamme parit vastakkain,kummin puolin vain,kas kummaa,ne pyörivätkin samaan suuntaan.Näin me täydennämme toisiamme ja mikäli ne ovat hyväksyttyjä niin miehissä kuin naisissa,olemme harmoniassa itsemme ja ympäristön kanssa.Kerrottakoon vielä että chakrat ja niiden pyörimis suunnat on nähtävissä jo 6-8 viikkoisella sikiöllä,eli kumpaa sukupuolta on odotettavissa,(Kirjasta Elämän kukka,tieteellinen näyttö)  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti