lauantai 11. helmikuuta 2023

11.02.23 KUIN IHMEIDEN OPPIKURSSILLA

 Lääkäriltä tultuani kotiin,kiipesin lähes viimeisillä voimillani yläkertaan,johtuen sisäisestä kehotuksesta,jota pyrin kuuntelemaan. Kuten olen kertonut,minulla on siellä hiljentymispaikka alttareineen. Hyvä jos kynttilät sain sytytettyä,kun alkoi puhetta sisäisyyteeni tulla.Myöskin eteenpäin jakaminen oli oitis selviö.Jotenkin koin että Kristus ja Iso-Äiti Anna puhuivat vuorotellen,tai yhdessä.

Maailman lopun ja Jeesuksen uudelleen tuloa ennustelevat eivät ole täysin väärässä,heille vain ei ole kirkastunut koko totuus.Vanha aikajärjestelmä(kausi) on päättymässä ja uusi alkamassa.Edellisen kerran se tapahtui yli 2000v sitten,jolloin myös Jeesus tuli maailmaamme,saaden myöhemmin Kristusvihkimyksen Jordanin kasteessa,jolloin Hänen varsinainen opetustehtävänsä silloisesta vanhasta ajasta,uuteen aikaan alkoi. Silmä,silmästä,hammas,hampaasta laeista- rakkauteen ja valoon.(mietin myöhemmin,aivan kuin vanhatestamentista uuteen testamenttiin?) Silloinen uusi-aika ihmiskunnassa ja planetallamme alkoi dramattisesti ja niin se näyttää alkavan nytkin.Ihmiset ovat peloissaan veikkaillen maailman loppua,sotien ja planetan järistysten kaskellä. Vanhan on väistyttävä,uuden tieltä,on tultava tyhjiötä,uuden syntyä tilalle.

Kristuksen sanat opetuslapsilleen; Jumalan valtakunta on sisäisesti teissä, on kuin silta tähän päivään,uuden maailmanajan alkamiselle. Tuo Kristus on meissä,sisäisyydessämme,ei häntä tarvitse odottaa,vaan löytää,kuunnella,puhettaan ohjeitaan. Se on Rakkauden käsky ja sanoma,kumoten vanhan tuomitsevan,rankaisevan,jossa Jumalasta oli tehty ihmisen kaltainen.Kuuluimmepa mihin hyvänsä uskonnolliseen,tai uskomusjärjestelmään,tai ei mihinkään,rakkauden käskyn täyttäminen on palvella,auttaa.Mestarimme puhui alastomista,nälkäisistä,janoisista,kodittomista,heitä on nyt paljon ja monet ovat lähteneet auttamaan joko suoraan tai jonkun järjestön tai orkanisaation kautta.Tämä on sydämen äänen kuulemista,palvelemista. Jumalamme tarvitsee yhteistyökumppanikseen käsiämme,jalkojamme,toimittamaan ja toimimaan konkreettisesti. Näin toimii ja ilmenee Kristus meissä,Paavalin sanoin;En enää minä,vaan Kristus minussa. Kuulostaako turhan ylevältä,mutta näin yksinkertaista se on.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti