tiistai 3. tammikuuta 2023

SATTUMAT JOHDATTELI SYNKRONISMIN TOTEUTUMISEEN

 Eilinen päivä oli todellakin sattumien suma,jonka koen suureksi huolenpidoksi,johdatukseksi,ihmeeksi.  

Mieheni Martti on jo toistamiseen sairaalassa,vakavasti otettavassa tilanteessa.Minähän pysyn rauhallisena,mutta verenpaineeni alkoi nousta hälyttävästi.Paineet ovat pysyneet normaalina,vain ajoittaisella homeopaattisella lääkinnällä.Nytpä ne olivat lopussa ja luulin saavani niitä täältä,mutta jo 3 viikon etsiskely ei ollut tuonut tulosta(olin etsinyt niitä varmuusvarastooni eri apteekeista ja luontaistuotekaupoista) Kun hätä on suuri,apu on lähellä,sekä ihmis-enkelit,että taivaalliset-enkelit toimii,kuin synk

ronismissä.Joku ystäväni "sattui"soittamaan serkulleen hyvät uudet vuodet ja hän kertoi käyttävänsä homeopatiaa täällä,neuvoen apteekin.Sieltä ei minun tarvitsemaani löytynyt,joten tarvittiin vielä parikin lisäsattumaa,jotta löytyi vastaava tuote(samat aineet,eri nimellä)

Taustatiedoksi mainittakoon että meitä hoitava lääkäri täällä on todennut,ettei minulle käy vahvat kemialliset verenpaine lääkkeet,koska pulssini on niin alhainen,hidas.

Eilen aamulla olin jo aika huolissani,RR 200. Pyytelin yläkerran apua ja suojelua etenkin Suojelus-Enkeliäni Kaarinia,joksi olen hänet nimittänyt,käydäksen mieheni luona sairaalassa. Koen että apua tuli eilen vallan tuutin täydeltä.Kävin vielä päivän päätteeksi näyttämässä lääkärilleni tuossa alakerrassa,     löytämäni tuotteet ja luvaten seurata paineita.

Suojelus-enkelini tarina tulee kertoa,mistä nimi Kaarin on peräisin.Ollessani pikku-tyttä,äitini lauloi usein Ballaadia;Eerik soittaa kannelta Kaarinille.Koin silloin vahvasti olevani tuo Kaarin ja jotain tuttua tuossa oli,koska vieläkin muistan sävelen ja osittain sanat.Ajoittain laulelen etenkin kohtaa; pieni Kaarin vaiti kuunnellen,silmähänsä saapi suuren kyyneleen,väärinkö mä tein,Kaarin tyttösein ja Eerik kannelta soittaa ... Olen jo aijemmin ja nyt lisää kysellyt Henkimaailmalta,onko suojelusenkelini nimi Kaarin?Vastaukseksi saan,ei,mutta voit nimittää häntä Kaariniksi,koska hän kuuluu Yli-Enkeli Gaprielin hierarkiaan.Tämän vastauksen sain v.-99 Liisa Nuutisen Enkelikurssilla ja sama tuli nyt ja myös täydennys kysymykseeni,onko sallittua minun tietää hänen oikeaa nimeään,Ei.

Meillä on oppaat ja Enkelit kuulolla,halukkaana auttamaan,mutta he eivät tuppaa ylimääräisesti auttamaan,vaan odottavat pyyntöjämme.He kunnioittavat ihmisen vapaata tahtoa ja meidän on tehtävä oma osamme,eikä odottaa tumput suorana että Jumala hoitakoon.Meidän tulee toimia kumppanuudessa Luojamme kanssa,kätemme ohjausratissa ja Hänen"kätensä"auttavana.

Tämä kuva on leikisti meidän hää-ja perhepotretti.Kaasoni ja mieheni Bestman toivat tuon ihanan puu-patsaan häälahjaksi v,2001 ja enkeleitå on lennellyt ystäviltä myöhemmin.
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti