lauantai 14. tammikuuta 2023

AAMUINEN OPPITUNTI 14.01.2023

Nyt tuli niin"tuuheeta"tekstiä aamuvarhaisella,että on heti kirjoitettava ylös,ettei pääse väljähtymään,jopa unohtumaan,klo on vasta 7,tätä Tenerifan aikaa. 

Katsoimme eilen illalla uutiset yle arenasta tabletin avulla,vaikka välttelemme niitä etenkin iltaisin,koska se negatiivinen annos saattaa häiritä unta.Nyt tuli kuitenkin tunne,siellä lienee jotain joka on hyvä tiedostaa.Ehkäpä se oli Farmakologia,joka valmistautuu seuraavaan pandemiaan rokottein ja lääkkein,kun vain tietäisi mitä sieltä on tulossa? Näin päättelen,koska aamulla alkoi päässäni pyörimään kuin nauha,tuota nauhaa koetan purkaa tähän tekstiin teillekkin lukijani.

Vihollinen hyökkää ulkoa päin ja ulkoa se myös hoidetaan. On aika jo herätä ottamaan käyttöön se sisäinen viisaus,soluviisaus ja tieto. Sisäisyyteemme on rakennettu äärettömän tarkka ja tehokas toiminto, sen herättäminen ja aktivointi on ensiarvoisen tärkeää,ulkoisten toimien rinnalla.Tiedemiesten-ja naisten tulee kääntää tutkimuksensa ja teleskooppinsa ihmisen ja luonnon hienoon rakennelmaan ja löytää tuo luonnollinen ja luonnonmukainen apu sieltä.Ihminen ei ole vain fyysinen ja fysiologinen rakennelma ja olento,vaan yhtä paljon henkinen olento.Yksi peruspilari on jo tuon ymmärtäminen ja hyväksyminen. Luojamme ei ole viskannut luotuaan kuin heitteille todeten,koettakaa pärjätä siihen saakka kun tieteenne keksii kaikki tarvittavat rokotteet ja lääkkeet.Ei,vaan soluissamme ja DNA,ssamme asuu tietoa ja viisautta jota on tuettava täyteen kapasiteettiin,nyt käytössä on vain pieni osa siitä.

Puhutaan paljon uuden,paremman aikakauden alkamisesta,ehkäpä siihen liittyy myös tämä uudenlainen,tai paremminekin vanhan jo olemassa olevan hoitautumisen,terveenä pysymisen pilari.Luojamme on tarkoittanut kaikessa rakkaudessaan meidän elävän tasapainoisina,terveinä,onnellisena.Sitä kohden meidän on pyrittävä ja tehtävä oma osuutemme.


1 kommentti: