keskiviikko 28. joulukuuta 2022

MIETTEITÄ JOULUN AIKOIHIN


 Minulle on ollut uusi tuttavuus,Iso Äiti Anna.Syyskesällä alkoi tupsahdella hänen hahmonsa pyydellessäni apua kriittisessä tilanteessa oleville ihmisille,asioille.Nuo ovat sellaisia hetkiä,joissa koen olevani kuin Lasitin aukiolla,vuorten keskellä.Kivipaadella ympyrässä istuu joukko,ilmeisesti avun välittäjiä,joista tunnistan Äiti Marian vasemmalla.Minä osallistun seremonialliseen tapahtumaan kauempana,ryhmän ulkopuolella seuraillen ja suurta pyhyyttä tuntien.Myöhemmin syksyllä tapahtui erikoista,Maria oli siirtynyt oikealle puolen nuotiota ja hänen aijemmalla paikallaan vasemmalla istui punapukuinen nainen,hänen Pyhyytensä oli tunnistettavissa.Kerroin ystävilleni näystäni ja kenestä voisi olla kysymys?Vastaus tuli Tuulan kautta,Hän on Iso Äiti Anna.Myöhemmin sain häneltä Valamon tuliaisina yllä olevan kuvan ja hän on juurikin samaa ilmentävä kuin nuotiolla näkemäni. Eri tilanteissa on vilahdellut Hänen hahmonsa jatkossakin ja ihmettelyyni sain vastauksen; Hän on täällä auttamassa ihmiskuntaa Kristustietoisuuden löytämiseksi ja vahvistamiseksi,Kristustietoisuus on tärkeä uuden aikakauden synnylle!

Samoihin aikoihin itselleni nousi kuin pyhä kolmio,jonka piirsin heti paperille. Kolmio seisoo kuin pyramiidi,suippo kärki ylhäällä.Alhaalla vasemmalla sydäntietoisuus,oikealla Kristustietoisuus ja ylhäällä kolmion kärjessä,Sielutietoisuus.Rukouksessa,kaukolähetyksissä ja meditaatiossa tulee useinkin tämä kolmio esille ja asiani sen sisällä.

Joulukirkossa täällä Puertossa kuulin ensimäisen kerran Papin puheessaan sanovan;Jeesus veljemme.Ilahduin siitä,koska itselläni on ollut jo kotveroisen sellainen käsitys/tieto,että hän on ihminen,veljemme ja Jordanin kasteessa sai Kristusvihkimyksen.Tämän jälkeen Hän opetti,näytti tien jota meidän tulee kulkea.Siihen liittyy pimeät yöt,niin fyysiset,psyykkiset,kuin sielunkin,mutta siihen liittyy myös vihkimys ja ylösnousemus. Tällaisia joulun mietteitä nyt ja oikeastaan jo useampana jouluna avautuneena.Parikymmentä vuotta sitten aloin kokea,että tuon lapsen kuuluu syntyä sydämeeni. Talli kuvaa minun kehoani,seimi sydäntäni ja minun kuuluu parhaani mukaan auttaa tuota lasta kasvamaan täyteen mittaansa niin ihmisenä kuin henkenä,eli sitä Jumalallista sirua minussa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti