maanantai 9. elokuuta 2021

UNIMAAILMAN SANOMAA JA IHMEITÄ

 Olen kirjaksi kootussa teoksessa kertonut esim;Unet muutosten edellä otsikolla,unimaailman ihmeistä. Nyt on ollut monta vuotta hiljaisempaa sillä rintamalla,kunnes jälleen on alkanut nousta jotain sotkuista,kuin vanhan putsausta ja purkausta,sekä jokunen merkityksellisen tuntuinen,kerrompa yhden sellaisen.

Nyt 5-6.8 välisenä yönä näytettiin valtavan suuri,kuin synnytyssali,jossa oli kymmeniä,ellei satoja synnyttäjiä.En ollut hoitajana,vaan viereisessä huoneessa,ikäänkuin tarkkailijana ja tarvittaessa neyvonantajana,tukijana.Kanssani oli siinä 3 muuta henkilöä,samassa tarkoituksessa.Kaikki näytti sujuvan mallikkaasti,eikä meitä tarvittu,olimme kuitenkin kuin hengessä mukana.
Herättyäni mietiskelin unen sanomaa? Lapsethan unessa kertoo,että jotain uutta positiivista muutosta on tulossa ja vastasyntyneet,juuri syntyvät ovat kaikkein vahvin symboli,joko yksilölle tai ryhmälle,kansalle.
Mietiskelyyni ja kyselyyni tuli pian selkeä vastaus; Ihmiskunta on suuren muutoksen kynnyksellä,kriittinen massa on jo heräämässä ja nyt syntyvät lapset vievät uudistuksen maaliin.
 
Huomasin että minullekkin on jotain tapahtunut tai tapahtumassa,oikea puoli päästäni,lähinnä ohimo oli kosketusarka.Mehän olemme siirtymässä vasemmanaivopuoliskon käytöstä oikean puolen käyttöön,eli tasapainottumaan älyn ja tunteen,intuitiivisuuden suhteen.Nousipa muistoista tapahtumasarja 22v sitten. Hoitooni hakeutui mies,jolla oli lopetettu harvinaislaatuisen syövän hoidot toivottomana.Kerroin voivani ehkä tukea henkisesti,en parantamaan.Hän halusi tulla jokatapauksessa luokseni.Ennen kohtaamistani näin unen jossa olin avustamassa synnyttäjää,joka oli mieshenkilö.Siinäkin olin kuin tukihenkilö synnytyspöydän oikealla puolella.Kun lapsi ei alkanut tulla,miehen ponnistaessa,pyysin saada painaa kohdunpäältä ja lapsi suorastaan pulpahti ulos,mutta ihmeellisesti miehen oikeasta ohimosta,johon jäi lähes lapsenpään kokoinen graateri. 
Kun sitten menin valvetilassa tätä miestä vastaan ovelle,hänen oikealla ohimollaan oli vastaavanlainen monttu,harsosidoksella peitetty.Sain koota koko ammattitaitoni etten näyttäisi järkytystäni.Hän kävi 3-4 kertaa energia-ja rosenhoidoissa,kertoen viimeisellä käynnillään ihanasta unestaan.(yleensä pyysin tarkkailemaan unia hoidon aikana ja jos mahdollista kertomaan minulle,hoidon vaikutushan jatkuu) Tämä mies kertoi silmät loistaen unessa olleensa aivan ihanassa paikassa ja hän itse oli terve kuin 20v nuori mies.Totesin vain,olipa ihana uni,vaikka tiesin nyt ei kestä kauan kun hän todella pääsee tuohon ihanaan paikkaan.Silloin hän on terve,ei enää syöpä syö hänen kudoksiaan aukkoja jättäen. 2 viikkoa myöhemmin vaimonsa soitti että mies oli nukkunut pois rauhallisesti.Ehkäpä tukihoidot eivät menneet hukkaan,hän sai purkaa paineita kuuntelijalle ja kuin lahjana hoitajallekkin tuon ihanan unen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti