tiistai 24. elokuuta 2021

AAMUINEN OPPITUNTI 24.8-21,IHMEITÄ KERRAKSEEN.


Heräilin aamun sarastaessa kuin kaukaisuudesta tulleena,todeten,millähän planetalla olen ollut, nukuttuani poikkeuksellisen syvää unta 8 tuntia. Sisäisyyteni kaipasi ja kehoitti hiljentymään,kuin aavistellen jotain erikoista on tapahtumassa.Sytytin kynttilän Ikonin eteen kiitollisin mielin.Jälleen hellyyden,rakkauden papitar(Äiti Maria) alkoi ikäänkuin puhua.

Ihmiskuntaa herätellään Afkanistanin tapahtumien kautta,myötätuntoon,rakkauteen,ennenkaikkea naisiin ja lapsiin kohdistuvan sorron kautta.Valtaapitävät miehet ovat tosi heikoilla itsetuntonsa suhteen.Heidän on kohdistettava vihansa naisiin,alistaen heitä.He eivät voi hyväksyä itsessään olevaa feministä puolta,joten sekä ulkoinen,että sisäinen kamppailu on käynnissä.Tavallaan he tekevät palveluksen ihmiskunnalle,joten meidän ei tule tuomita heitä,vaan vain heidän tekonsa on väärä ihmisyyttä kohtaan.  Teidän Kristittyjen tulisi palauttaa mieliinne,miten Mestarinne kohteli naisia,naistakin joka oltiin valmiit kivittämään.Jokaisella uskontokunnalla on omat Profeettansa joden kautta Jumala on puhunut. Jokainen ihminen on elämiensä ketjussa ollut sekä mies,että nainen ja siksi kaikilla teillä on nämä molemmat olemuspuolet,maskuliini-ja femini. Kun tunnistatte ja hyväksyttä tämän,löydätte itsessänne ja maailmassanne tasapainon.

Huh,huh,olipa se rakkaudellinen puhuttelu.Jäin miettimään,siksiköhän tuo kirpputorilta löytynyt ikoni on minulle niin tärkeä,kun siitä nousee rakkaudellista,tasapainottavaa viestiä.Siinä on maskuliininen Kristus kallio ja femininen rakkauden,hellyyden papitar,jota kuvaa Äiti Maria.

Mietiskellessäni nousi vielä herättely yksilötasolla ja tässä ajassa kollektiivisesti koko ihmiskuntaa ja planetta mukana,mutta siitä myöhemmin seuraavassa postauksessa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti