perjantai 23. heinäkuuta 2021

ÖISET OPETUKSET OLLESSAMME KORKEAMMALLA TIETOISUUDENTASOLLA

Olen aijemminkin kokenut,että aamulla saattaa ikäänkuin pulputa tekstiä,tietoa,joka ei ole oman pään tuotosta. Tällaista tapahtui taas muutama aamu sitten,ensin tuli tekstiä ja sitten ikäänkuin otsikko,eli poikkeuksellisessa järjestyksessä.Laitan kuitenkin tähän otsikon ensin,kuten tapana on.

KESTÄ MÄTÖN KEHITYS (ilmeisesti muunnos kestävästä kehityksestä,fraasista,niin ajattelin)

Me vieraannumme itsestämme,siitä todellisesta itsestä,toinen toisestamme ja luontoyhteydestä,kaikesta luonnollisesta. Nyt kuljemme maskit naamalla,vältellen toisiamme,desifioimme käsiämme,pian olemme entistä allerkisempia kaikelle luonnolliselle,luonto siitepölyineen,homeineen,pieneliöineen,joita bakteeritkin ovat. Enää ei kaupoista saa luontaisia perusraakaaineita,lähes kaikki on muovipakkauksissa puolivalmisteina,tai valmiina sörsseleinä mikroon laittamista varten,että viimeinenkin luonnollisuus häviäisi. Meillä on kiire harrastuksiimme työpäivän ja koulun jälkeen,siksi tämä pikaruokailu. Lisää saleja tarvittaisiin,kun turvavälit tulee olla tartuntojen välttämiseksi.

Kävin hiljattain kyläkaupassa maaseudulla,hämmästyen ettei sielläkään ollut tuoretuotteita juurikaan,   juureksia,salattia ja hedelmiä,nekin osin muovipakkauksissa. ehkäpä tämä kokemus osin muhi unen aikana kestämättömän kehityksen näkyyn. Aamulla herätessäni näin valtavat määrät kaupan hyllyillä valmistuotteita,herättäen kysymyksen,mistä voisin laittaa ruokaa,vai onko se vanhanaikaista?

(kerron jatkossa mitä ja miten tulisi muuttaa,kestävämpään kehitykseen)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti