lauantai 14. syyskuuta 2024

TULEMME TÄNNE JUMALALLINEN SIRU MUKANAMME,PALATAKSEMME JOSKUS TAKAISIN

Otsikon kaltainen näkemys on minulle varmentunut,tehtyäni jo useamman "saattohoidon" henkisellä tasolla.Olen niistä kertonut viimeksi 20 ja 21.5-24 otsikolla;Antoisa opettavainen loppumatka osa 1 ja 2,saatellessani mieheni ja 12.4-14 "Matkaa verhon molemmin puolin",veljeni saattelusta,sekä lapsuuteni kokemuksista. Nyt haluan selventää asiaa enemmän yleisellä tasolla.Nämä ovat avautuneet minulle tällaisinä,jos oma näkemyksesi on erilainen,on se yhtä arvokas ja oikea juuri tässä kohtaa henkistä tai hengellistä kehitystäsi.

Me tulemme tänne fyysiseen maailmaan,fyysiseen kehoon Jumalallisesta Alkulähteestä,pieni siru/pala tuota Jumalallista mukanamme,asettuen fyysiseen kehoomme.Tuo saamamme keho on kutoiltu juuri meitä varten tähän maalliseen matkaamme.Tuossa kehossa on suvun perimä ja paljon muuta,kuten henki-sielu,joka voi vauvaiässä kulkea kahden maailman välillä,kuten aijemmin kerroin.Myöhemminkin me voimme öisin syvän unen aikana piipahdella irti kehosta.Yksi todiste siitä on enneunet,tapahtuu joko symbolisesti tai sanatarkasti unemme viestin mukaan. Fyysisen kehon lisäksi ympärillämme on useampi ns,henkokeho eli taso. Niiden avulla tai kautta toimii telepatia ja intuitio.Ne ovat oikeastaan energiatasoja ja herkillä ihmisillä toimivampia.Tuli mieleeni Diana Cooperin toteamus: Vilpitön anteeksianto ja pyyteetön rakkaus ovat Jumalallisia enegioita,jotka sallivat,että ihmeitä tapahtuu.Ihmeet ovat merkkejä siitä,että kuljet todellista tietäsi.(olen tuon katkelman tallentanut niihin aikoihin kun aloin kirjoittaa blokia/kirjaa ihmeistä.) Kaikki materia täällä on tiivistynyttä energiaa ja kaikessa luodussa täällä on myös Jumalallinen olemuspuoli,ei vain ihmisillä.

Kun sitten on aika on lähteä täältä,jätämme fyysisen kulkuvälineemme tänne ja henki-sielu,tuo Jumalainen kipinä palaa takaisin kotiin josta olemme lähteneet.Olen saanut olla mukana muutamassa saatossa ja voin vakuuttaa,että ne parhaimmillaan voivat olla tosi kauniita ilman pelkoa,tuskaa,vain haikeus ja kaipuu.  Mieheni kohdalla olen saanut kokea hänen läsnäoloaan ja tukeaan.Kerran Kätilöiden opintopäivillä eräs synnytyssairaalan Ylilääkäri aloitti luentonsa; Olen oikeastaan kateellinen teille Kätilöille,kun te saatte toistuvasti olla todistamassa sitä Jumalaista näytelmää,joka synnytys on! Nyt voisin todeta että se Jumalainen näytelmä voi toteutua myös lähtiessämme täältä takaisin kotiin

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti