lauantai 17. helmikuuta 2024

SANOMAA ÄITI-MARIALTA KRISTUKSELTA JA ISO-ÄITI ANNALTA

Ystävänpäivän aikoihin eräs seuraajani kaipaili uusia tekstejä,johon selittelin että tämä omaishoitajan pesti vie aikani ja energiani,aihioita kyllä on.Myöhemmin tunnistin,ettei se ole ainoa syy,olinhan ollut 3 päivän vapaalla luullen kirjoittavani,mutta ei riviäkään. Hiljennyin kyselemään ja sain vastauksen;  uutta ei synny, ennenkuin aiemmin annettu on toimitettu eteenpäin. Tämä hiljaisuudessa annettu teksti on minulle annettu jo vuoden vaihteessa ja sitä on ikäänkuin toistettu useita kertoja.Ihmeellisintä siinä on se,että he puhuvat vuorotellen heidän pääasiallisesta tehtävästään ihmiskunnalle ja että me olemme ymmärtäneet suppeasti,jopa väärin,heidän todellisen senomansa ja tehtävänsä. Kuva on hämärä,joten kerron kuka kukin siinä on.Vasemmalla ja oikealla Maria,keskellä Jeesus-Kristus ja Iso-Äiti Anna.

Äiti-Maria,hellyyden ja rakkauden Papitar,mutta myös suuri opettaja. Kristus-lapsen,Jumaluuden tulee syntyä,ilmetä sydämiemme kautta.Siellä tuo Pyhä lapsi,Jumalainen siru odottaa ilmenemistä sisältä ulospäin ei ulkoa sisällepäin.Kuunnelkaa sydämenne ääntä.(oikeanpuoleisessa kuvassa Maria painaa lasta keskelle rintaa,sydäntä,se on sybolinen viesti.)

Iso-Äiti Anna:Jeesuksen Iso-Äiti Anna on Kristustietoisuuden hiljainen juurruttaja.Uuden ajan vahva Mentoroija.Luotin tehtävääni vaikka tiesin,ettei se toteudu aikanani. Nyt astuessanne uuteen aikaan,Kristustietoisuus tulee vahvistumaan!

Jeesus-Kristus: Tehtäväni ja sanomani on nähty ja ilmennetty suppeasti ja osin väärin. Minä olen tie,totuus ja elämä,minä olen maailman valo,vain minun kauttani,sekä ,isä ja minä olemme yhtä,kertoo siitä jumalalliseta kipinästä,sirusta teissä,teidän sydämissänne.Etsikää ja löytäkää sieltä,se johdattaa teidät takaisin kotiin,maaelämien kierron päätyttyä,tämä koskee teitä kaikkia,kuuluittepa mihin uskontokuntaan tahansa tai ette mihinkään.Parantaessani herätin ennenkaikkea teidän sisäisyydessänne olevan parantumiskeskuksen toimimaan.Parantumisen tulee tapahtua sisältä ulospäin eikä vain ulkoa sisällepäin. Samoin pelastusoppi on osin virheellinen,ei vain uskomalla johonkin henkilöön,vaan käymällä läpi pimeitä öitä,ristin tietä,pääsiäisen riemua,kuten teillä Kristityillä,seuraa ylösnousemus,  kotiin paluu.Tämä koskee kaikkia ihmisiä,ei vain tiettyä ryhmää.  
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti