keskiviikko 21. helmikuuta 2024

HUH,HUH,MIKÄ AAMU

💖💗 Heräsin(herätettiin)aikaisin ja tekstiä,näkyä alkoi tulla tuutin täydeltä.Pakko purkaa ja keventää lyhykäisesti,ettei pää ja sydän pakahdu ja täsmentää,täydentää myöhemmin. Muistikin on rajallinen,  vaikka pyrkisikin käyttämään suurempaa kokonaisuutta,eli kolmet aivot so,sydän,käpylisäke ja aivot,siitä lisää myöhemmin,nyt aamun sanomaan:

Kysymys on vallan tavoittelusta,niin idässä,kuin lännessäkin,suorastaan maailman herruudestä,pitkällä tähtäimellä.Samaa on ollut nähtävissä ja koettavissa myös uskonnoissa kautta historiamme.Ensin on saatava kannattamaan,alistumaan oma lauma tiettyyn uskomusjärjestelmään tarjoamalla ainoaa totuutta valtavirrasta lähtöisenä,sehän on totuus,kun suurin osa on tätä mieltä. Myöhemmin järeämmät keinot,jopa sotimalla.Uskon sodatkaan eivät ole kovin kaukana historiassa,niitä seurasi rodulliset sodat ja nyt lähinnä polittiset.Toisin ajattelijat ja toimiat tuhotaan,etenkin johtohahmot pelokkeena muille.Valtamediallakaan ei ole puhtaat jauhot pussissa,mitä kerrotaan ja mitä jätetään kertomatta toimii yhtä hyvin kuin muunneltu totuus. Kannattaa seurata useampia lähteitä ja ennenkaikkea kuulla ja nähdä sydämellään.Ahneuteen ja vallan tavoitteluun ovat kaikki ihmiset taipuvaisia,ei vain päättäjät ja kansojen johtajat,kannattaa tarkastella myös omat pimeät nurkat ja salaiset kätköt!!!

Tuli mieleeni äitini sanonta;sokkeen silimä ei täyty porollakkaa(tuhkalla).Kysymyksessä silloin oli ahne tavaran ja omaisuuden hamstraaja mutta sama termi käy kaikilla tasoilla,myös siellä huipulla.

Uskonnoista,uskomuksista ja niistä kolmista aivoista myöhemmin lisää,nyt vain hyvää jatkoa viikkoon ja kuunnellaan sydäntämme herkällä korvalla!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti