maanantai 22. tammikuuta 2024

OVIA AVAUTUU,PARIOVET LENSI AUKI!!

Jo vajaa vuosi sitten oli meneillään oviteema unessa,sekä näyssä.Alkuun vähän hätkähdinkin,koska ovet olivat tummasävyisiä.Pikkuhiljaa väri vaaleni ja oven takaa paistoi valo.Muutaman kerran tuli myös pari ovet,kuten nyt 10.1-24 näkyni.josta haluan kertoa.(välillä tuo ovi teema on ollut poissa)

Kyseisenä aamuna heräilin meidän rantakodilla,jossa olin saanut latautua vuorokauden.Aamu tuntui heti jotenkin erikoiselta,joten valmistauduin hiljentymään poikkeuksellisen huolella.Kyntteli palamaan Kristus käsittä tehty ikonin eteen ja siunattua vettä lasissa.Kolme kulausta lasista 1,juodessani tämän veden,minuun yhtyy Pyhä Valo,2 pyhä voima,3 Pyhä Rakkaus täyttäköön minut.(tuota rituaalia en ollut käyttänyt moneen vuoteen,nyt sain kehotuksen siihen)

Heti alkoi nousta kallioseinämä,joka näytti olevan Kranittia,sen keskellä oli valtaisat kaksosovet,rautaisilla tukiheloilla ja lukoilla varustettu,tiukasti kiinni.Seuraavan tekstin sain kuulla sisäisellä kuulolla: Meiltä on piilotettu tieto,keitä me todellisuudessa olemme.Meiltä on viety,piilotettu 24 kromosomi,se henkinen,  samoin DNA,sta Akaasinen tiedosto,jossa historiamme niin yksilöinä kuin kollektiivinen,ykseydestä kaksinaisuuteen,erillisyyteen.Tämä on antanut mahdollisuuden vallanpitäjille hallita,alistaa,orjuuttaa,  syyllisyyttä,häpeää,pelkoa aseena käyttäen. Tämä on toiminut kaikilla elämän osa-alueilla,niin uskonnoissa kuin politiikassa.Aina kun jollain elämän osa-alueella on verhoa hieman raotettu on tieto ja tiedon tuojat tuhottu.Jeesus-Kristus Opettaja ja Parantaja,sitä kautta myös lunastaja,on yksi heistä,eläen edelleen sydämissämme,jos niin sallimme,tahdomme. Parantajana Hän herätti sen uinuvan,sisäisyydessämme luontaisesti olevan parantajakeskuksen,entsyymin. Myöhemmät pikku-profetat  parantajat ja opettajat on tuhottu,kuka mitenkin julmallakin tavalla,osa vain pilkaten suohon. Sodat ovat sitten olleet politiikassa ja uskonnoissakin tuhoaseina.Näin meitä on hallittu,orjuutettu kautta aikojen.  Orjuutus toistui useita kertoja,kunnes paine sisälläni tuli niin suureksi että hetken huusin ja siloin ne kaksosovet lensivät auki ja sieltä alkoi purkautua kuin suuret arkistot,kuulin sanan,Vatikaani kolme kertaa.

On tullut sellainen olo,että pikkuhiljaa tietoa ja totuutta alkaa paljastua,valo voittaa pimeyden.Siihen voi mennä aikaa,mutta selvästi se on jo käynnissä,vanhasta uuteen siirtyminen so Vseimiehen aikakausi. Jeesuksen Kristuksen ollessa fyysisessä muodossa täällä,siirryimme Kalojen aikaan ja sitä onnen oli Oinaan aikakausi,sekin reilu 2000v. Siirryttäessä aikakaudesta toiseen,on Äiti-Maassa ja Ihmiskunnalla ollut melkoiset myllerrykset,se ei ole tuho,vaan vanhaa poistuu uuden tieltä.Maailman lopun ennustajat osallistuvat vanhaan pelolla hallitsemiseen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti