lauantai 13. tammikuuta 2024

SUURIA MUUTOKSIA ITSEKULLAKIN JA MAAILMAN LAAJUISESTI ?!

Kaikki viittaa siihen,että elämme suurten muutosten keskellä vielä"kotvan aekoo"savolaisittain.Omat uneni ja näkyni,sekä kuunnellessä,lukiessa muitten tulkintoja,ovat ne hyvin samansuuntaisia.Maailman lopun ennustajat ovat asia erikseen,niihin en lähde mukaan,he katselevat taaksepäin,aina sota ja tuho. Minä ja kaltaiseni katsomme eteenpäin,vihdoinkin kaipuu rauhasta kasvaa niin suureksi,että olemme siihen halukkaat,valo ja rakkaus voittaa pimeyden. Tämän kaltaista viestiä on tullut ja se herätti muistikuvan henkilökohtaisesta matkakuvauksesta hiljattain.Sieltähän se löytyi muistivihkostani 26.10-23,sanoin ja piirroksin kuvattuna.Laitan sen tähän,koska tunnen kuvauksen sopivan myös kollektiivisesti. 

Piirroksessa olen valtavan mäen,tai vuoren seinämää kiivennyt puoliväliin mäkeä,ihmetellen,miten olen jaksanut kiivetä jyrkkää mäkeä tänne saakka.Alhaalla näen risteyksen,jossa on ollut päätettävä minkä tien valitsen,vasemmalta loivempaa kiertotietä,vai tätä jyrkännettä suoraan ylös,nopeampaa,rankempaa.Oikea olisi ilmeisesti ollut vapautus tästä fyysisestä inkarnaatiosta? Siinä rinteen puolivälissä saan tiedon,nyt on aika levähtää,tekemättä mitään,olla vain tässä ja nyt,nauttien matkasta ja näkymistä.Ymmärsin että tuolla alhaalla olevasta risteyksestä on näkymä paljon rajoittuneempi. Jatko selviää aikanaan,kierränkö tästä loivempaa kiertotietä,vai suoraan ylös kukkulalle,perille!?

Myöhemmin pohtiessani unenomaista kuvaa,nousi mieleeni Rosen-ja Energiahoidoissa nousseita kuvia,kun henkilö oli valinnan edessä jollain elämän osa-alueella.Kun kerroin havainnon,joka nousi hänen kehostaan ja sisäisyydestään,tuli aina vastaus,juuri tuollainen tilanne minulla on.Ohjeeksi annoin yleensä;Kuuntele sydäntäsi,älä kuuntele pappeja tai kuruja,älä edes minua,kuuntele omaa sisäisyyttäsi,  sydäntäsi,ohjaus tulee sitä kautta. Tämä ohje pätee nyt kohdallani ja ehkäpä meille kaikille,jopa kollektiivisesti

Myöhemmin pohdin ja kyselin,mikä se määränpää on siellä ylhäällä vuoren laella,jota kuvattiin,koti ja perillä sanoin. Sain tämän tyyppisen vastauksen ja yritän kuvata sitä tähän vaikeudesta huolimatta. Me voimme rakentaa jo täällä ollessamme taivaallisen olotilan,kodin.Jos Henki saa läpäistä kaiken materian,tullen yhdeksi erillisyydestä,on vain ykseys,kaikki on yhtä.Ei ole väärää tai oikeata,pahaa,tai hyvää,kaikki tarpeellinen vain on.kriisit ja vaikeudet ovat niin kauan kuin niitä tarvitsemme,oppiksi,  kasvaaksemme yksilöinä ja ihmiskuntana. Tätä juuri olemme käymässä läpi,vanhan on väistyttävä uuden tieltä. Totuus on tekevä teidät vapaiksi,antautuen valolle ja rakkaudelle,hyväksyen toisin ajattelijan mielipiteineen,menettämättä omaa katsomustamme. (koetan saada kuvan kyseisestä piirroksesta tähän myöhemmin,nyt kutsuu sauna ja avanto)  


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti