sunnuntai 7. tammikuuta 2024

VILKKAASTI ALKAA VUOSI,UNIA,NÄKYJÄ PUKKAA

 Lieneekö vaikuttamassa myös se,että lupauduin ottamaan vastaan ne lahjat,joita kohdalleni on tarkoitettu, mutta joka tapauksessa merkillisiä unia,näkyjä tulee tiuhaan tahtiin.Melkeimpä joka aamu klo 4-6 välillä jolloin valvon(tuntuu,että minut herätetään),tai olen keveässä unessa,ehkä valveunessa,alkaa näkyjä,tekstiä tulla.Saattaa olla myös kuin kuva,tai filmin pätkä ja siihen selostus/teksti perään.Kirjoitan heti ylös ja joskus selvennän piirtämällä.Useinkin nukahdan vielä,vaikka olen nukkunut yön hyvin. Nytpä näitä on kertynyt jo 4 pikku postausta,aloitan viimeisestä,eli tämän aamuisesta.

7.1-24. Olin jälleen herännyt aikaisin ja siinä unta odotellessa hupsahdin kuin jonkinlaiseen nirvanaan,   kaikki tuntui niin luonnolliselta,kuin olisin elänyt normaalia elämää toisilla tasoilla kuitenkin. Maisema oli erikoinen,kuin kuun pinnalla,loivasti kumpuilevaa.Yhdistävänä tekijänä oli kuitenkin lumivalkea,lavea tie vasemmalle,loivia ala-ja ylämäkiä.Oikealla oli harmaa,lumeton kumpare.Selite tuli heti perään;

Tuota uutta puhdasta tietä ja siihen kuuluvia tehtäviä,sinun tulee lähteä toteuttamaan,kaikki on valmistettu.Ei ole enää jyrkkiä nousuja,laskuja.Tuo oikealla oleva harmaa massa kuvaa jäännettä vanhasta ajasta,etenkin maskuliinista,hyvin konservatiivista,pelkkään materiaan nojaavaa näkemystä kaikilla elämän osa alueilla. Talouselämä,politiikka.tiede,uskonnot,kaikki,kaikki on vain pelkkää materiaa josta puuttuu henkinen,se näkymätön ilman materiaa,so energia joka kaiken pitää koossa,elävänä,luovana.Tämä koskee meitä kaikkia,sekä yksilötasolla,että kollektiivisesti,olemme sitä juuri käymässä läpi siirtyessämme uuteen,eli Vesimiehen aika-jaksoon.Tietoisuuden tasomme on aukeamassa,nousemassa,avartumassa,jo sellainen asia kuin että maaplanetta on elävä,tunteva,tietoinen olento on varsinkin tieteelle ollut utopiaa.Tasapåaino tulee löytää kaikessa,myös maskuliinin ja feminisen suhteen,joka on meneillään siirryttäessä eteenpäin ja uuteen.Siitä toiste lisää.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti