keskiviikko 3. tammikuuta 2024

VUODEN-23 VIIMEINEN NÄKY,KUIN KUVAELMA 29.12

 Valmistautuessani pieneen aamuhiljentymiseen,luin päivän tekstin,Ovi sisimpään kirjasta. Siinä suorastaan kehotettiin vaatimaan Jumalan varastoista,minulle kuuluvat lahjat! Ote tekstistä; Varastoni ovat täynnä,ottajat pelkäävät,arkailevat,tuntevat itsensä huonoiksi,kelvottomiksi.Tuntuipa Luterilaisen kasvatuksen saaneelle,räväkälle ja radikaalille,vaatia.Nöyränä on aneltava.

Sanoin kuitenkin viimein; Tahdon ottaa vastaan ne lahjat,joita varastossasi on minua varten,päästäkseni eteenpäin omalla polullani ja auttaakseni muita tässä maailman tilanteessa,pimeydestä valoon,vanhasta uuteen.

Lähes välittömästi alkoi pyöriä kuin filmi sisäisessä näkökentässäni. Keskiössä oli kuin valtava patsas,ollen pyöreä kuin maaplanetta. Patsasta paljastettaessa peittojen alta kuoriutui ihmishahmo,pyöreä kuin Sumopainija,Budhan oloinen.Annettiin ymmärtää näyn kuvaavan Maaplanettaa ja Ihmiskuntaa. Sen patsaan päällä ja ympärillä oli
paljon kuin roinaa,eri maiden lippuja,symbolimerkkejä,hallitsevana Sirppi ja Vasara.Sirppi oli veressä,josta sanottiin; Oli tarkoitettu leikkaamaan viljaa,se on moneen kertaan uitettu veressä,niin nytkin.Huomatkaa,tuo symboli ei koske vain Venäjää,kaikkia muitakin tuhonmiekkaan tarttuneita. Nyt on puhdistuksen aika.Parasta aikaa molemmin puolin rintamia sotilaat,sekä sivilit antavat veriuhrin ihmiskunnan sekä Äiti-Maan puhdistukseksi.Rauhanmiekka otetaan kivestä ja sitten ei enää tarvitse kärsimystä ja uhreja puhdistukseen. (mielessäni vilahti Kristus-uhri ja Yli-Enkeli Mikael miekkoineen.) Nyt on heräämässä tietoisuuden tason nousua ihmiskunnassa.Valo voittaa pimeyden, pimeimmätkin nurkat valaistaan. ( Jälleen vilahti mielessäni tieto,että pieni osa ihmiskunnasta vaikutti siihen,ettei 2012 tuhouduttu)

Kun puhdistus on tehty,luodaan uusi taivas ja uusi maa,uusi jerusalem.Luomme sen kumppanuudessa Luojamme kanssa.Tähän työhön sinutkin on tarkoitettu.Valon kantajia,valon levittäjiä tarvitaan.Pelko on pimeyttä,valo on Valoa,Rakkautta,Elamää💗💗💗 

ps. tiedostin heti että näkyni teksteineen tulee jakaa,joten kirjoitin sen oitis vihkooni,nuo kolme sydäntäkin olin siihen laittanut suuren rakkauden symboliksi.

                                                                        


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti