keskiviikko 26. joulukuuta 2018

MITEN PERHEEN SAATTOMATKA ON MINULLE AVAUTUNUT:

Tämänkaltaiset matkat ovat minulle uutta,enkä edes tiedä millä tasolla liikun,olen vain lupautunut auttamaan ja pyytänyt pysyä valon ja rakkauden lähettiläänä.

Kun aikoinaan n. 12 v.sitten saattelin kotimme Vänkälän vanhan isännän tuonilmaisiin,se oli niin selkeä matka kun viimein ymmärsin hänen avunpyyntönsä,kuin tunnelissa sinne ja takaisin.(olen kertonut koko stoorin kirjassani "Ihmeitä tapahtuu luonnollisesti"kustannus Hai 2014)

Nyt lupautuessani auttamaan jotenkin tiesin että kysymys on muummuassa maskuliinisen ja feminisen puolen epätasapainosta.Kyseinen teemahan oli jo vuosia läsnä,tehdessäni kontaktihoitoja,
kuten Rosen-ja chakra-aurahoitoja.

Lähtiessäni tälle matkalle,jotenkin tiesin alusta saakka että kysymyksessä on perhe,vaikka ryhmämme olikin aika kummallinen.Tummiin pukeutunut mieshahmo edellä ja takanamme,vas.
puolellani kulkeva hahmo oli epämääräinen,mutta tulkitsin hänet naishahmoksi.Selvimmin koin oikealla puolellani kulkevan nuoren tytän ja itseni käsi kädessä.Yhteyteni oikealle oli vahva,vasemmalle heikko,epämääräinen.

Näin minulle on tuo kummallinen kulkue myöhemmin avautunut: Kysymys on todellakin perheestä,jossa on kaksi maskuliinista hahmoa,femininen olemuspuoli puuttuu lähes kokonaan,eli se ei ole saanut tulla esiin.Näytti siltä ja näin minun annettiin ymmärtää,että perässä tulevalla miehellä oli feministä lämpöä,pehmeyttä enemmän kuin edellä menevällä,joka johti ja hallitsi.Eniten tästä epätasapainosta kärsi perheen ilmeisesti ainoa tytär,jolla ei ollut feministä naisen mallia.Yhteyteni häneen oli vahva,ikäänkuin hän olisi imenyt energiaa kauttani,ehkäpä juuri sitä puuttuvaa feministä?
Vasemmalla puolella kulkevaan hahmoon yhteys oli heikko epämääräinen,eikä hänestä saanut selvää mies vai nainen.Sepä aukeni myöhemmin,koska hänhän meni edellä maskuliinisena hahmona.

Tehtäväni oli viedä heidät henkitasolla Mariankirkkoon tasapainotukseen.Se on paikka jossa Rakastava Äiti-Jumala ottaa syliin,kysymättä  m i k s i ?

ps.seuraavaksi kerron miten maskuliininen-femininen epätasapaino aiheuttaa ongelmia työyhteisöissä,yhteiskunnan kaikilla tasoilla ja alueilla,uskonnoissa,kansojen kesken ja välillä,aina sotiin saakka.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti