tiistai 10. heinäkuuta 2018

VAHVISTUS

Edelliseen blokitekstiini,Kehoitus,tuli ihmeellisesti kuin vahvistus,kun käteeni osui artekkeli kirjasta,Ystäväni tuon ilmaisissa, Anna-Maija Usma. Olen lukenut kirjan vuosia sitten ja kopioinut sivut 92-93,kaipa ne olivat minua erikoisesti puhutelleet.Nyt etsiessäni jotain ihan muuta laatikostani,
sieltä tupsahti eteeni kyseinen kopio,hätkähdin ajoituksen ihmettä.Kirjoitan tähän tuon tekstin joka on tullut henkimaailmasta Anna-Maijalle melko pian hänen ystävänsä siirryttyä tuonilmaisiin,siitä kirjan nimi.

MATKALLA VALON VALTAKUNTAAN......

Siirtyessämme tuonilmaisiin on kuin pääsy luokalta toiselle,astuminen seuraavalle askelmalle kehityksen portaissa.Sielun kehityksen portaat johtavat lopulta Valon valtakuntaan
Tietoisuuden laajentuessa oman itsen merkitys vähenee ja alamme ymmärtää pyyteettömän rakkauden,palvelemisen ja auttamisen todellisen merkityksen.Oivallamme oman roolimme osana maailmankaikkeuden ikuista kehitystä ja ymmärrämme elämän ilot ja surut,pettymykset ja vastoinkäymiset tärkeinä askelmina sielun kehityksessä.

Kuuntele sisintäsi niin löydät oman tehtäväsi.Oman sielunsuunnitelmasi toteuttaminen,omantunnon äänen seuraaminen saa valosi loistamaan satumaisen kirkkaana.Anna valosi loistaa,sielusi hehkua arjen askareissa,niin polkusi johtaa oikeaan suuntaan-vaikka kiemurtelisikin hankalissa kivikoissa.

Maailmojen,ihmisten ja uskontojen yhteisymmärrys sekä pyyteetön lähimäisenrakkaus johtavat lopulta ykseyteen myös fyysisessä todellisuudessa,jolloin rauha ja rakkauden valo lisääntyvät-näin uskon. (A)

Kirjassa hengenmaailmaan siirtynyt kertoo matkastaan sinne ja oppimastaan siellä, hyvälle ystävälleen ja sielunkumppanilleen Anna-Maijalle.Kirjaa löytyy kirjastoista,kannattaa lukea,vähentää kuolemanpelkoa,auttaa elämää täällä.Yksinkertaisuus on kaunista,pieni suurta.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti