maanantai 16. heinäkuuta 2018

SATTUMIA-JOHDATUSTA.

Ajellessamme 7.7 -18 Pohjois-Savoon lapsuuteni maisemiin,tuli siinä kuskin vierellä istuessani halu käyttää aika hyödyksi,eli meditoin apua Japanin mutavyöryihin,sekä Thaimaan luola katastrofiin.Se mitä henkimaailmasta sanottiin,sai minut ymmälleen,teki mieli väittää vastaan.

Ensiksi sanottiin;Jumala puhuu näiden tapahtumien kautta ihmiskunnalle,eli puhuttelee näin ihmiskuntaa.

Toiseksi sanottiin;Sukeltajan kuolema luolastossa oli uhrikuolema,hän auttaa tehokkaammin henkitasoilta,hän on mukana operaatiossa.

Tulipa kiitollinen olo ja tunne että kaikki menee hyvin,pojat pelastuu,KKK. Mietin tuota ensimäistä kohtaa,Jumala puhuu näin.Yleensähän ajatellaan ja puhutaan,Jumalan kuuluisi estää katastrofit,jos Hän meitä Rakastaa?Mietittyäni kauemmin sanoma alkoi selkiytyä.Tämän kaltaiset tapahtumat phuttelee koko maailmaa,rukoillaan,apua lähetetään monessa muodossa kyselemättä uskonnollisia tai polittista kantaa,nämä jos mikä yhdistää ihmiskuntaa.Tosin mutavyöryt jäivät luolatapahtumien varjoon.

Näinhän se menee sekä yksilön,että kansan ja myös ihmiskunnan kehityksessä.Vaikeudet,kriisit ongelmat ovat kuin siemeniä joiden sisimpään on ladattu uuden alku.Me olemme se maaperä mihin siemen kylvetään,versooko se uutta parempaa,riippuu  t a h d o s t a m m e, emme voi välttää vastuutamme ja syyttää vain Jumalaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti