sunnuntai 3. kesäkuuta 2018

VALONKANTAJAT

Hiljentyessäni seuraavan kerran,eli vajaa viikko tuosta edellisestä,tuli ikäänkuin jatkoa edelliseen sanomaan.
Olin jälleen aukion reunalla,mutta nyt aukio alkoi täyttyä olennoista jotka hohtivat itse valoa.Ne olivat kuin ihmishahmoja,jotka täyttyivät valolla,loistae sitä ympärilleenkin.Ajattelin valon olevan heidän auransa,mutta siinä ei ollut rajoja,niinkuin aura yleensä kuvataan.

Myöhemmin mietin,kuvasiko tuo valo myös ykseyttä?Ykseydesttä sanotaan ettei sillä ole rajoja,ykseys ei pääty mihinkään,eikä ala mistään,se vain ON.

Kuin edellä kuvattujen vahvistukseksi eteeni tupsahti kopio kirjasta "Sopusoinnussa näkymättömän kanssa"s.174/Ralph Waldo Trine(olin sen kopioinut pari vuotta sitten ja unohtanut laatikkoni pohjalle)
Kirjassa kerrotaan kuinka ihminen joka antautuu Jumalallisen valon kantajaksi saa ihmeellisiä voimia.Jopa kadulla vastaantulevat ihmiset saavat voimaa ja lohdutusta,eläimetkin kääntävät päätään hänen peräänsä.Ja hän jatkaa:

Kun ihminen täysin tietoisesti käsittää ykseytensä äärettömän elämän ja voiman kanssa ja kun hän alinomaan elää tässä tietoisuudessa,silloin seuraa kaikki muu itsestään.Tämä tietoisuus tuo mukanaan sellaisen ihanuuden,kauneuden ja ilon,jota voi tuntea vain äärettömän kanssa yhteydessä elävä.Näin ihminen saavuttaa taivaan rikkaimmat aarteet,vaikka vielä vaeltaa maan päällä.
Niin tulee taivas maan päälle,tai oikeammin,maa kohotetaan taivaaseen.Silloin ihmisellä vaihtuu heikkous voimaan,huoli iloon,pelko uskoon,kaipaus täyttymykseen.Silloin hän saavuttaa rauhan,voiman ja yltäkylläisyyden.Silloin hän on sopusoinnussa näkymättömän kanssa.

Olin taas kerran näistä sattumista/ihmeistä hämmästynyt.Mietin miksi ja miten olen tuon sivun taltioinut ja täysin unohtanut.Näin universumi/henki toimii,siellä nähdään tapahtumat ja tilanteet pitkälti eteen päin.Meidän tehtävämme on aikanaan suostua toimimaan,tai sitten väistää,siinäkin tapauksessa löytyy joku toinen kanava. KKK (kiitos kolme kertaa), Näkemäni valonkantaja oli vähän allaolevan kuvan kaltainen,ilman chakroja ja rajoja loistaen valoa ympärilleen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti