torstai 22. maaliskuuta 2018

SE IHMEELLINEN INTUITIO

Olen pohtinut,missä on selvänäköisyyden ja intuition raja,vai onko sitä olemassakaan? Nyt olen taipuvainen ajattelemaan että selvänäkö onkin syvempää ja laajempaa intuitiota ja sitä voidaan kehittää.Samoin jokaisella ihmisellä on sisäisyyteen rakennettua intuitivisuutta,sitä voidaan kehittää tai torjua.Ns.järki-ihmiset elävät lähes täysin päällään,eivät kuuntele sydäntään ja intuitiotaan.Aikoinaan kun tein paljon hoitoja oli mielenkiintoista havaita,kuinka heidän päänsä kihisi ja kuhisi,tuntuen myös painavalta käsissäni.Kun otin asian puheeksi,oletko ehkä järkeilevä,pohdiskeleva,vai kuunteletko sydäntäsikin,oli vastaus aina järkeilevän puolella.Kerroin näkemykseni pyhästä kolminaisuudesta
miten järki,sydän ja intuitio yhdessä toimiessaan vähentää stressiä,parantaa elämän laatua ja tuloksia. Heillä yleensä oli myös jonkinasteista tukkoisuutta otsachakrassa,jota myös kolmanneksi silmäksi sanotaan.Ihmettelyihin;mistä sinä tiedät ja näet,vastasin totuudenmukaisesti;se vain tulee intuitiivisesti sinun kehostasi.

Nyt haluan kertoa miten intuitiivinen tieto tuli kolmelta eri taholta,kuin vahvistuksen vahvistus.(Samoin tieto unen kautta,näet 3x lähes saman unen) Minulla puhkesi talvella Tenerifalla säärissä kutiava ihottuma,samankaltainen kuin kesällä-16. Silloin kävin läpi tarkat tutkimukset ja eri hoidot ihotautipolilla. Syytä ongelmaani,eikä myös hoitoa löytynyt,kotikonstein ne parani.En mennyt siellä lääkärille koska suomessakaan ei löytynyt apua. Intuitiivisesti tuli tietoa,lymfaradat ja solmukkeet ovat tukkoiset,samoin laskimoverenkierto heikko.Viimeksi mainittua oli suomessakin epäilty ja mittailtu. Kerroin ongelmastani eräälle suomalaiselle miehelle joka tekee erilaisia hoitoja ja vilautin jalkaani nähtäväksi.Hän tuijotteli minua vähän aikaa ja kysyi,saanko kertoa näkemäni, vastasin no tottakai.Hän sanoi täysin samaa jota olin itse epäillyt ja lisäsi,tuossa vas.nivustaipeessa on pahin tukko ja munuaiset sekä maksa ovat kuormittuneet.(en ollut kertonut hänelle omista epäilyistäni)Hän suositteli maksaa ja munuaisia puhdistavaa luonnonlääkettä.

Kotoa sitten soitin ja lähetin kuvat sääristä luottolääkärilleni,hänen arvionsa oli hyvin samankaltainen. Hänkin suositteli lymfaterapiaa ja keventävää,puhdistavaa ruokavaliota. Nyt olen ottanut 3x lymfaa ja hoitaja on todennut aivan samaa kuin me 3 uumoilimme,vieläpä senkin että vas.nivusen imusolmuke on pahimmin tukossa.Jalkani alkavat olla kunnossa,pöhötys ja kutina poissa.(syön myös elimistöä puhdistavaa luontaisainetta kapseleina)

Menin kyllä kotimaahan tultuani lääkäriin toivoen tutkimuksia mistä johtuu ja mikä on kehoni tila.Apua en saanut,paitsi vahvan hydrocortisoni voiteen ja antihistamiinia kutinaan.Tiedän tarkalleen että jos oireet olisi tyrehdytetty noilla keinoin,ei aikaakaan kun kehossani olisi lauennut joku pahempi vitsaus,kenties reuma,koska sormi- ja varvasniveliä jo pakotteli,sekin on hävinnyt.Kehoa jos mitä,kannattaa kuunnella intuitiivisella tavalla,mitä se ehkä viestittää meille.
Tuosta aiheesta enemmän blokissani Luontainen itsehoito.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti