torstai 26. lokakuuta 2017

IHMEELLINEN VAHVISTUS EPÄILIJÄLLE

Vilpitön anteeksianto ja pyyteetön rakkaus ovat jumalallisia energioita,jotka sallivat sen,että ihmeitä tapahtuu.
Ihmeet ovat merkkejä siitä,että kuljet todellista tietäsi.

                                   Diana Cooper

Tässä hiljattain kieriskelin epäilysten ja suorastaan syyllisyyden verkossa,teenkö väärin,johdatanko ihmisiä harhaan??
Olen tehnyt lähes 10 vuotta chakra-aura tutkimuksia ja hoitoja,sekä pitänyt aiheesta kursseja.Pienessä määrin teen vieläkin tässä kodissani Joensuussa.Minua oli pyydelty vuoden verran Nurmekseen pitämään c/a kolmoskurssia,jossa mennään entistä syvemmälle,tai paremminkin korkeammalle hengentasoille.Tuo on avautunut parin viime vuoden aikana itselleni,mutta sen tason kurssi olisi laatuaan ensimäinen.Olen mielestäni saanut kehoituksen jakaa tätä tietoa,mutta nyt iski epäilys,harkitsin jo kurssin peruuttamista,kunnes saan varmuuden.

Tässä mielentilassa pyytelin ohjausta rukous/meditaatiossa.
Pian alkuhiljentymisen jälkeen nousi niin ihmeellisiä kuvia ja tekstiä,etten olisi hurjimmassakaan mielikuvituksessa osannut sellaista loihtia.Näkökenttääni nousi suuri kuva chakroista henkikehoineen ja vielä värillisenä,kaikki 7 väriä.Sanottiin että se on kirliankuva ja piakkoin Lääketiede löytää tämän tiedon käyttäen sitä diaknostiikassa ja hoidoissa apuna.

Huh,huh,ompa se upeeta,jos ihmisen näkymätön puoli otetaan mukaan,ei vain pelkkä fyysinen keho.Josko diaknoosissa lukisi mitkä chakrat eivät toimi täysipainoisesti ja mitä se aiheuttaa fyysisellä,tai emotionaalisella puolella ja miten ne tulee hoitaa energialla.Pitkään hoitoja tehneenä tiedän että tämä on kuin "pohjan"kuntoon saattaminen muita hoitoja varten,mikäli niitä tarvitaan. Ihmisen fyysinen keho on tiivistynyttä energiaa ja ihminen on enemmän kuin kehonsa.
Samoin kaikki materia täällä on tiivistynyttä energiaa ja sitä kautta me olemme yhtä kaiken kanssa.Siinäpä on se luonnossa liikkumisen parantava vaikutus ja voima,jonka tiedekkin on nyt todennut.

Tarvitsin näin järeän näyn ja tiedon,että epäilykset,pelkoon pohjautuva syyllisyys poistui.Eipä tarvinnut kurssia peruuttaa ja jaoin tämän näkyni heti kurssia avatessani.
Sain myös vahvistusta 4-5.11 Pyhässä Jyssäyksessä pitämääni luentoon,sekä tehdäkseni siellä pieniä näytehoito tutkimuksia kyseisestä aiheesta,aulassa Jyssäyspöydän tuntumassa.Tervetuloa Pyhä Jyssäys tapahtumaan!

Tuo alla oleva kuva on kuin kalpea häivähdys siitä kuvasta joka minulle näytettiin näyssä,jonka koin kirliankuvaksi.Kaivoin tuon paperin luentokansiostani,joten se on suttuinen,selkenee hieman klikkaamalla sitä. Kuvassa 7 päächakraa ja hieno-eli henkikehot,joiden välityksellä saamme energiaa sekä fyysiselle,että emotionaaliselle puolellemme.

1 kommentti:

  1. On mahtavaa Aila että edelleen jaat tietoasi ja taitoasi. Kävin 7 vuotta sitten suuren vauvavatsani kanssa chakra/aura kurssillasi Joensuussa ja sain sieltä huikean työkalupakin mukaani. Olisipa ilo päästä vielä kurssillesi, eli kysynkin milloin olisi seuraava kurssi? T. Marita

    VastaaPoista