perjantai 10. marraskuuta 2017

YKSEYDESTÄ KAKSINAISUUTEEN

Olen monet,monet kerrat pohtinut,mitä Paratiisissa todellisuudessa tapahtui Jumalan karkottaessa ihmisen sieltä pois.Kertomukset raamatussa ovat niin täynnä vertauskuvallisuutta ja symboliikkaa,että niiden sanomaa on vaikea ymmärtää.Jeesuksen puheet ja opetukset samoin.Vertauskuvat liittyivät useinkin kansan arkielämään ja hän totesikin ettei ne ole tarkoitettu kirjanoppineille.

Valmistellessani hiljattain luentoa voi pyhä jyssäys tapahtumaan,aiheena chakrat ja energian esteetön virtaus,tapahtui todella jysäys erään yön aamutunteina. Mielessäni oli pyörinyt ne tutut asiat jotka jo tiesin,chakrat,sähkömangneettiset verkostot,enegiakentät ja että energia tulee alkulähteestä,valosta ja rakkaudesta. Nyt tuntui että tuo ei riitä,on mentävä syvemmälle tai korkeammalle.Tässä etsinnässä pyöri mielessäni Raamatun Paratiisin tapahtumat,päälimäisenä ihmisen karkotus sieltä,miksi vain ihminen,mies ja nainen,omena,käärme,mitä se kaikki symboloi? Tuo kaikki aukeni eräänä yönä,pidin sen luennon,ehkäpä unen ja valveen välimaastossa.Koetampa taltioida sen lukijoilleni pääpiirteittäin.

Jumala puhalsi elävän hengen ihmisen sieraimiin,se on jumalainen osa meissä,yksilöllinen sielu,ykseydestä kaksinaisuuteen.Ihmisestä tuli kuolevainen,
kuljemme kahden maailman välillä oppien,kehittyen kukin omaa tahtiaan,
ainaista kotiikävää kantaen täällä ollessamme.

Yksineuvoisesta ihmisestä tuli kaksineuvoinen,nainen ja mies,Eeva ja Aatami.
He hämmästyivät,pelästyivät erilaisuutta,alastomuutta.Kuvaan tuli hyvän ja pahan käsite,käärmeen viettelys,uteliaisuus ja tiedon halu(hyvän ja pahan tiedon puu vertauskuvana) Se kuuluisa egomme on sekä hyvä kouluttaja että tasapainottaja matkallamme.Sitä kautta tulee vallanhalu,kateus,viha,kaikki rakkaudeton,rakkaushan on sille kilpailija,ego pelkää menettävänsä hallinnan.

Jumala ei heittänyt luotujaan pimeyteen,Hänen henkensä läpäisee kaiken,on kaikessa,kaikki on yhtä.Meillä ihmisillä on yhteys ykseyteen,Jumalalliseen valoon ja rakkauteen,se on se verkosto jota kautta saamme energiaa sekä fyysiselle että emotionaaliselle puolellemme. Jumala kokee luomaansa maailmaa kauttamme,luo meissä ja meidän kanssamme kumppanuudessa.Sitä on kaikki,tiede,taide,keksinnöt yhtä luomista kaikki.

Kaikki olevainen täällä on tiivistynyttä energiaa,luonto,eläimet,fyysinen ihminen ja kehomme koostuu samoista aineista,mineraaleista kuin Äiti-Maa kasveineen.(maa,vesi,tuli,ilma) Siksikin ne ovat niin tärkeällä paikalla parantamisessa ja tasapainottamisessa. (biolääketiede,kiinalainen parantaminen esim.) Me olemme yhtä myös hengen kautta,koska henki läpäisee kaiken.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti