sunnuntai 13. elokuuta 2017

USKOMUSTEN IHMEELLISIÄ VAIKUTUKSIA ELÄMÄÄMME.

Olen saanut olla rinnalla kulkija sadoille ihmiselle mm.ssa Luontaishoitojen myötä.Ei ole tarkoitus tähän kirjoittaa hoitokertomuksia,mutta jotain yleisiä piirteitä,jotka usein nousevat hoidoissa,ollen ongelmien,jopa sairauksien taustatekijöinä.Yleisimpiä näyttää olevan heikko itsetunto,oman arvon tunto,syyllisyys,pelot,häpeä.Useinkin jäljet johtaa lapsuus-ja nuoruusvuosiin.Ei ole tarkoitus syyllistää vanhempia,he lienevät tehnyt parhaansa niillä tiedoilla,taidoilla ja mahdollisuuksilla jotka ovat omanneet,samoin opettajat.
Koulukiusatuksi tuleminen näyttää myös osuvan useimmin heihin joilla on heikko itsetunto,samoin työpaikka kiusatut,(Olisipa mielenkiintoista jos joku tekisi aiheesta virallisen tutkimuksen.)

Teen vieläkin pienessä määrin hoitoja,nyt lähinnä Rosen-ja Energia ja juuri noissa hoidoissa edellä kuvatut ongelmat nousevat pintaan.Rosen menetelmän yksi osuva kuvaus sen vaikutuksesta ja tarkoituksesta on;auttaa ihmisestä joka luulet olevasi,ihmiseksi joka todellisuudessa olet. Siinäpä juuri paljastuu niitä uskomuksia joissa ihminen on elänyt koko ikänsä,eikä välttämättä hänellä ole osaa eikä arpaa niiden syntyyn,tai että hän olisi jotain tehnyt väärin.
Rosenterapeutiksi kouluttautuminen kesti kohdallani 7 vuotta ja tapahtui parikymmentä vuotta sitten.Aivan kuin tukemaan sitä ja nopeuttamaan tuloksia,minulle annettiin kuin taivaan lahjana chakra-auratutkimus ja hoito menetelmä.Siitä ihmeestä on nyt 9 vuotta.Olen kertonut kirjassani"Ihmeitä tapahtuu luonnollisesti"2014,kustannus Hai sivulla 23 ja 120 tuosta ihmeestä ja menetelmästä jossain määrin,joten en kertaa tässä,kerron löydöistä ja tuloksista jotain oleellista.

Nyt huomaan että minun on sittenkin otettava tähän eräs esimerkki tapaus vuosien takaa,se selkeyttää ja pitää aiheen kasassa.
Tämä iäkkäämpi herra kävi alkuun Rosen hoidoissa.Kehosta nousi kova jännitys,lihakset kuin viulun kieli etenkin selässä ja säärissä.Hän treenasi kehoaan lähes masokistisesti,palveli ja auttoi tuttuja ja tuntemattomia,kuten raiteiltaan suistuneita reppanoita.Kerroin hänelle chakratutkimuksesta/hoidosta ja että se voisi nopeuttaa selvittämään mistä hänen niin fyysiset kuin henkisetkin paineensa johtuvat? Hän suostui mielellään.(7 päächakraa ovat energiapyörteitä,
jotka välittävät ihmiselle energiaa)

Chakratutk.osoitti että 2 ja 3 ghkrat olivat tukossa.Kerroin että ikävuodet 7-14  kakkoseen ja 14-21 kolmoseen elämän olosuhteilla on huomattava vaikutus. Kysyin millaiset mielikuvat hänellä on noista vaiheista.Sieltähän sitä alkoi nousta,koulukiusaamista,huonommuuden tunnetta,isän ankaruutta ja hakkaamista
Turvattomuus ja heikko itsetunto on perua sieltä,hän koetti paikata sitä suorittamalla ja kehon lihakset olivat jatkuvasti pakene tai tuhoudu tilassa.Hoito energialla(reikin välittäminen) kesti normaalia kauemmin,niin syvät olivat traumat.Samalla keskustelimme ongelmista ja mahdollisesta vapautumisesta.

Kun katsoin neljännen,eli sydänchakran,olin ymmälläni,miten on mahdollista että se vuotaa,henkilöllä joka osoittaa rakkautta auttamalla muita jatkuvasti?Hetken mietittyäni jysähti,hänhän osoittaa rakkautta,huolenpitoa muita kohtaan,
mutta ei rakasta itseään,koska katsoo ettei ansaitse sitä.Energia virtaa pitkin käsiä muille.Viimeaikoina hän on hoivaillut pyörätuolissa olevaa naapuria,nostoapua ym.Itseään hän suorastaan ruoskii vaatien aina vain parempia suorituksia.
Tämäkin chakra vaati kolme eri hoitojaksoa(3-5min x 3) tullakseen kuntoon.
Samalla kerroin näkemykseni; Rakasta lähimäistäsi niin kuin itseäsi,raamatun sanoin.
Jo hoidon alussa tunsin hänen päänsä painavaksi,täydeksi,kuin olisi hajoamassa.
Otin sen puheeksi myöhemmin ja hän tunnusti pohtivansa kovasti uskon asioita,
kun ei tiedä kuka on oikeassa,yksi sanoo yhtä toinen toista,kumoten toisensa.
Päätä hoidellessa(sieltä purkautui paljon painetta) ehdotin hänelle että kuuntelisi omaa sydäntään,Jumala voi puhua suoraan sinulle ja voit löytää oman totuutesi. Tässäkin tulee esille se itseluottamuksen puute,johtuen heikosta itsetunnosta,näin juttelin hänelle.

Näissä tämänkaltaisissa tilanteissa on ihminen kuin tienhaarassa,lähdenkö tekemään töitä hoitojen tukemana,vai jäänkö kieriskelemään vanhoihin uskomuksiin? Onneksi monet lähtevät aukomaan uusia ovia,kokemaan ihmeitä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti