tiistai 5. syyskuuta 2017

MIKSIKÄHÄN PLANETALLAMME MYLLERTÄÄ,ONKO SE EPÄVAKAA?

Korkealta Hengeltä kysyttiin,mihin karma menee?
Vastaus oli,maahan,maaplanetta ottaa sen vastaan.
(kirjasta Kryon VII,kirjeitä kotoa)

Siirtyessämme vanhasta ajasta ja energiasta uuteen aikaan ja energiaan,on myös energia puhdistus tapahtumassa.Niin kansakuntien,kuin yksittäisten ihmisten karmat puhdistetaan,niitä ei viedä uuteen.Kansoilla,heimoilla ym yhteisöillä on omat karmansa. Oletteko huomanneet että nyt ei juurikan käydä kansojen välisiä sotia,vaan ne ovat heimojen ja uskonnollisten ryhmittymien välisiä konflikteja,
kansat ovat jo oppimassa neuvotteluteitse hoitamaan erimielisyytensä.

Äiti-maa on kumppanimme,me olemme yhtä sen kanssa;Maasta sinä olet tullut ja maaksi sinun pitää jälleen tuleman,lienee selvä viittaus siitä. Jos todella on näin,että maa ottaa hoitaakseen karmamme,ne meidän huonot energiat,ei ihme että se on epävakaa.Kaikessa tulee olla tasapaino,maa hakee tasapainoa,vakautta myllertäen maan-uumenissa,kuoressa,sekä merellä.Myös maan sähkömangneetti-set kentät ovat muuttuneet,siksipä muuttolinnut saattavat lentää harhaan ja  valaat,delfiinit uida väärille rannoille.

Oletko tullut ajatelleeksi että Äiti-Maa rakastaa meitä,antaa meille kaiken tarvitsemamme,ruuan,vaatetuksen,talot ja tavarat ja nyt sulattelee karmamme.
Siihen huolenpitoon ja rakkauteen meidän tulisi vastata rakkaudella,ei riistolla ja raiskaamalla.Nyt ollaan heräämässä siihen tietoisuuteen ja kokemukseen että luonnossa,metsässä kaikkoaa stressi,saamme tasapainoa,terveyttä.Monelle meille se on ollut tuttua ja tiedossa jo kymmeniä vuosia ja luononkansoille tuhansia vuosia.Minäkin olin 25 vuotta sitten ensimäisellä kurssilla kuulostelemassa maan energioita ja mitä se ehkä minulle kertoo ja halailemassa puita,kuulostellen niiden erilaisia energioita.Lehtipuussa ja havupuussa oli aivan erilaiset energiat,siksipä sekametsä menestyy parhaiten,ne ikäänkuin ruokkivat toisiaan.

Kaikessa tulee olla tasapaino,hyvä-paha,valo-pimeys jne,joskus kaaoksenkin kautta.Kun ymmärrämme tämän,meillä ei ole syytä pelkoon.Vaikka maailmassa tapahtuu paljon pahaa juuri nyt,hyvää ja hyvyyttä on varsinkin yhtä paljon,tai enemmän,koska paha ei tule koskaan voittamaan!Jospa ymmärtäisimme että kaikki on yhtä,samasta alkulähteestä,ihmisinä olemme sisaria ja veljiä erlaisuudesta huolimatta,se vähentäisi pelkoa ja vihaa.Kaikki mikä ei ole rakkaudesta,se pohjautuu pelkoon.
Minun rukoukseni nykuisin päättyykin pyyntöön;Henki,auta että ihmiskunnan tietoisuudentaso nousisi,niin että ymmärtäisimme olevamme kaikki yhtä,samasta alkulähteestä ja niin muodoin sisaria ja veljiä.Silloin emme tuhoaisi toisiamme,
sotiminen loppuisi,saisimme rauhan sydämiimme ja keskenämme.Auta meitä rakkauteen.Niin,niin olkoon!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti