keskiviikko 7. kesäkuuta 2017

ELÄMÄN IHMEITÄ

Viikko sitten alkoi ihmeellinen tapahtumien ketju,kun minulla perusterveellä alkoi yllättäen huimausta,närästystä,joka säteili suorastaan rintakipuna.Närästys saattaa olla viesti verenpaineesta,joten mittasin paineen,170/85,illalla myöhemmin jo 200. Normaalisti lukemani ovat 120-130 tienoolla.Soitin seuraavana aamuna terv.keskukseen,kun kerroin oireet,tuli käsky suoraan keskus-
sairaalaan.Olin tyytyväinen nopeaan toimintaan.

Hämmästykseni oli suuri,kun kaikki arvot,sydänfilmiä ja verenpainetta myöten olivat jälleen kerran kuin nuorella terveellä tytöllä.Minua tentattiin oireista 3-4 kertaa epäluuloisen oloisena,katseiden kertoessa,mahdanko kuvitella.Sanoinkin lääkärille lähteissäni;olen yleensä terve ja silloin harvoin kun jokin sairaudeksi luokiteltava ilmenee,lääketieteellistä syytä ei löydy. Jätin sanomatta että kehoni viestit ja hoitokin tulee löytää itse. Viittaan tässä edellisenä kesänä olleeseen rajuun,kutiavaan ihottumaa,johon ei löytynyt selitystä eikä lääkehoitoa,ne vain pahensi tilannettani.Sain yläkerran avulla selvyyttä mistä ihottuma johtuu ja myös miten tulee hoitaa.(Olen kertonut tarkemmin blokissani luontainen itsehoito)

Nyt ymmärrän miksi sairaalan mittari näytti verenpaineeni normaaliksi ja kotiin palattuani jälleen lähellä 200,alapaine koko ajan normaali. Mittari on tarkistettu.
Minun ei kuulunut joutua lääkekierteeseen,vaan hoitaa terveyttäni lempein menetelmin.Olisin toki lääkityksen ottanut kiltisti,noin vakavassa tilanteessa. Johdatuksen vinkit olivat niin selvät,että aloitin itsehoidon vaikka ensin tuntui etten jaksa,korkeat paineet olivat vieneet voimia.

"Lääkelistallani"on Riisisipuli paasto,yrtti-ja pakuritee,porkkana-ja omena tuoremehu,sekä suolihuuhtelut. Näin jatkan ainakin 5 vrk. Nyt jo verenpaine on lähes normaali ja muutkin oireet poissa,sekä nesteitä lähtenyt useampi kg.Sisäisyyteni on kyllä kuiskutellut pari kk.tta puhdistus paastosta,mutta en ole totellut,nyt tottelin.Pidän yleensä paaston 2x vuodessa.syksyllä ja keväällä,joten elimistöni on siihen tottunut.Koen aineenvaihdunnan hidastumista ja tukkoisuutta,jos paastojen väli on liian pitkä.Minulla ei tahdo onnistua keventäminen tai paastopäivä viikossa.
Paastossa on myös tärkeää luonnossa liikkuminen ja lepo,varsinkin kun hoitaa verenpainetta.Olen ottanut 1-3 kertaa päivässä pikku nokoset hyvän yöunen lisäksi.
Tarkemmat riisi-sipuli paasto ohjeet löytyy toisen blokini,"luontainen itsehoito" sivuilta,sen alkupuolen teksteistä.

Täydennystä edelliseen:
Kun aloin syödä normaalisti,alkoi verenpaine nousta,joten täydensin hoitoa luonnonmukaisilla tuotteilla.Katso blokistani "Luontainen itsehoito",otsikolla; Miten hoisin verenpaineeni normaali lukemiin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti