maanantai 26. kesäkuuta 2017

VANHASTA UUTEEN

Tänä aamuna oli nollatila,tyhjyys,pysähtyneisyys.Kapinoin,Jumalakaan ei enää puhu,niin kuin olen aijempina vuosina kokenut ja niistäkin kirjoittanut.Tässä nollatilassa sytytin kynttilän Mestarin kuvan eteen ja kävin istumaan tyhjyyttä kokien.
Yllätys,yllätys,alkoikin nousta lauseita ja kuvia.
1.Isä ja minä olemme yhtä.(lause jonka Jeesus Kristus toisti useita kertoja)
Seuraavaksi ilmestyi sisäiseen näkökenttääni kaksi kolmiota,yksi kärki alaspäin,
toisella kärki ylöspäin.Sanottiin;Niin alhaalla kuin ylhäällä,niin ylhäällä kuin alhaalla ja kolmioista muodostui kuusi sakarainen tähti kuvio,Jumaluus ihmisessä,eli Kristus meissä.Apostoli Paavalin sanoin,en enää minä vaan Kristus minussa.Näin ihmisetkin kehittyessään ja noustessaan korkeammalle tietoisuuden tasolle ovat yhtä Isän kanssa,kuten Jeesus-Kristus totesi;Isä ja minä olemme yhtä.

2.Vanha aika-uusi aika?
Mihin valopallot Orbit ovat menneet?Ne laskeutuivat ihmisiin,kriittinen massa on saavutettu,ylitetty,kannamme tuota valoa.Yhteydet ja tehtävät,sekä työkalut ovat muuttuneet.Monella tässä muutosvaiheessa on ollut rankkojakin ongelmia,kriisejä,sairauksia.Asut kehossasi kuin talossa jossa on täysremontti.

3.Nyt uudessa ajassa ovat tehtävät ja työkalut muuttuneet,monet elävät korkeammalla tietoisuuden tasolla,suora yhteys Henkeen.Tehtävä voi olla hyvin yksinkertaisen tuntuinen,kantaa valoa korkealla.Se on,tahto,pyyteetön rakkaus,anteeksi anto,antaa Jumalaisen valon valaista pimeitäkin nurkkia.Pimeys on valon puutetta ja valoa pimeys odottaa ja kaipaa.Antakaa kauttanne valon loistaa,älkää rajoittako Jumalaa.Ystävällinen sana tai hymy,voi olla se valo.

Uudessa ajassa Taivas voi olla tässä ja nyt,jos niin tahdot.Voit elää ja toimia kumppanuudessa luojasi kanssa,sitä on uusi aika Sinulla voi olla keskellä myllerryksiäkin sisäinen r a u h a !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti