perjantai 3. helmikuuta 2017

ENERGIOISSAKO TULEVAISUUTEMME IHMEET?

Moni on kanssani uumoillut,että tulevaisuudessa löydetään maasta,auringosta ja vedestä enegialähteitä,niin myös osa tiedemiehistä-ja naisista.Samoin myös parantamisen saralla,
medikalisoituminen tulisi vähenemään ja energiahoidot lisääntymään?

Täällä Tenerifalla olen saanut tutustua energisoituun  i h m e v e t e e n. Sain tuon energiaveden "siemenen"myös itselleni aivan ilmaiseksi,koska ehtona on ettei siitä saa tehdä kaupallista.Valmistan sitä päivittäin lisää,käyttäen juomavetenä.Koen positiivisia vaikutuksia,mutta kun olen perusterve,ei mullistavia tapahdu,paitsi ehkä ennaltaehkäisevänä?Veden käyttäjillä on omat sivut facebokissa ja siellä on vallan huikeita paranemiskertomuksia käyttäjiltä.

Olen jo useita vuosia energisoinut juomaveteni ja kertonut siitä kirjassani"Ihmeitä tapahtuu luonnollisesti".Normaali kraanaveden,sekä pulloveden energiakenttä on 40-70cm,energisoimani veden 2.5 m ja tämän ihmeveden huikeimmillaan 24m. Käytän mittauksessa apuna heiluria,niillä ja varvuillahan kaivon paikkojakin katsotaan.

Kerron lisää veden ihmeistä ja energioista myöhemmin kun saan kuulla ja kokea enemmän.Tuon tuota energiaveden siementä myös koti-suomeen,josta se on kuulema lähtöisinkin,en myytäväksi vaan lahjaksi,paitsi postikulut mikäli niitä tulee.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti