lauantai 20. huhtikuuta 2024

IHMEELLINEN UNENI ENNEN MIEHENI JOUTUMISTA SAATTOHOITOON:

Olen aina ihmetellyt ns,enneunien merkillisyyttä ja mistä ne tulevat? Pikkuhiljaa alan ymmärtää että ne ovat Valovoimien lempeää huolenpitoa ja valmistusta tulevaan.Syvässä Unessa voimme liikua korkeammalla tietoisuudentasolla,irti raskaasta fyysisestä kehosta,päivätietoisuudesta.Liikkuessamme unessakin matalammalla värähtely-/tietoisuustasolla on unemmekin enempi purkua päivän tapahtumista ja jopa pelkotiloistamme.

Uneni 22-23.3 -24, tapahtumapaikka  selkeästi tämä meidän kotimme Joensuussa.

Menin kotimme eteisaulaan,joka on pitkulainen käytävä.Huomioni kohdistui aukioleviin oviin,Martin huoneen ovi käytävään oli täysin auki ja rappukäytävään menevä samoin,näyttäen normaalia leveämmältä kaksoisovelta,molemmat puoliskot selkosen selällään.Vähitellen huomioin että lattiassa kulki vetiset vanat,niinkuin olisi ajettu pyörätuolilla,mutta akseli väli oli leveämpi,lähes metrin.Olin erittäin ihmeissäni unesta,joten aamiaisen jälkeen kävin hiljentymään,kysellen josko olisi sallittua saada lisätietoa,selkeyttä symbolin omaiseen uninäkyyn? Pyytelen aina aluksi yhteyden Jumalalliseen alkulähteseen,Valoon ja Rakkauteen.Pian olinkin kuin unen omaisessa tilassa,aivan kuin uni olisi jatkunut.Meidän kotoa lähtikin vanhanaikaiset mustat Kiesit,jota veti 2 hevosta,kuski istui edessä pukilla ja Martti perällä kuin kuninkaallinen.Näin vain takaa päin,mutta jotenkin tiesin että siinä menee Martti ja hänellä oli jonkin lainen päähine tai panta päässä osoituksena arvokkuudesta.Sinne häipyivät horisonttiin.

Kun sitten la 23.4 tuossa meidän ulko-oven takana,alakerran suihkutiloista rollaattorilla tullessamme tapahtui romahdus johon soitin turvamiehet ja he taas ambulanssin,tiesin heti ettei Martti enää fyysisesti palaa tähän kotiimme. Lääkäreiltä tuli viikon päästä vahvistus että monisairauden lisäksi on ollut aivoissa sekä sydämessä pienet infarktit.Käyn päivittäin hänen luonaan Palleatiivisella osastolla,kommunikointi on heikohkoa,mutta olemme vakuuttuneita,yhteys ei katkea ja kohtaamme vielä. Kuin vahvistuksena,ollessani Martin luona lennähti You Tubesta  laulu,"Rakas,vielä me tavataan".Martin on entistä vaikeampi kuulla, mutta kirjoitin sanat paperille lukien siitä hitaasti. Erikoista oli sekin että tuo laulu oli triimattu Tubeen vasta 2 tuntia aikasemmin,mistä se lennähti,en tiennyt sen olemassa olosta.Tuli kyllä tunne,näin ihmeellisesti meistä pidetään huolta,kaikki on hyvin.


Martin maalaus vuodelta 1973.Katsellessani tuota koen,me näemme polkuamme vain vähän matkaa,seuraavan mutkan tai mäen jälkeen aukeaa uusi,vielä kokematon taival,matka jatkuu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti