maanantai 20. maaliskuuta 2023

SANOMAA PUKKAA JA AIKA ON RAJALLINEN

 Viime viikkoina on tullut"laskeumia",kuten ystäväni tuula asian ilmaisee,elikkä viestejä joita tulisi jakaa,mutta perhetilanne sairauksineen rajoittaa ajan käyttöäni.On laitettava tärkeysjärjestykseen asiat,sekä ajankäyttö.Asia joka laskeutui pari-kolmeviikkoa sitten,ei jätä minua rauhaan,ennenkuin olen sen purkanut.Tämä,kuten monet muut laskeutuvat todellakin kuin tieto,ei pohdinnan tuloksena,tai vastauksena kysymyksiini,ne vain ovat tietoisuudessa.

Ihmiskunnassa on tapahtunut valtavasti sydänten avautumista,tietoisuudentason muutosta,nousua viime vuosikymmeninä.He eivät juurikaan ilmaise sitä ulospäin,vaan ovat ikäänkuin kaapeissaan,mutta heillä on valmiuksia kun rysähtää.Hätkähdin,tuleeko maailman sota! Ei,se on talouden rysähtäminen.Rahan valta väistyy,uuden talous-ja maailmanjärjestyksen tieltä,se on kuin orjuudesta vapautuminen.

Pian nousi mieleeni kauan sitten näkemäni uni,jossa lopuksi sanottiin;Nyt on vain yksi kansa,se on Kalevalainen kansa.Kaikki puhaltavat yhteen hiileen,yhteiseksi parhaaksi,kysymättä mitä minä tästä saan.

Tuossahan tuota olisi pohjaa uudelle paremmalle maailmalle,ajattelin myöhemmin.Kun sitten tuli uutisissa Yhdysvalloista pankin kaatuminen,totesin ääneen,nytkö se jo alkaa?Mieheni katsoi ihmeissään,mikä,joten kerroin näkyni hänelle.Nytpä se on jaettu teille lukijani.Tällaisiin muutoksiin voi mennä kymmeniä vuosia,jopa satoja,mutta muutos parempaan on käynnissä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti