torstai 16. maaliskuuta 2023

MUUTOSTEN MYLLERRYKSESSÄ

 Olin luvannut edellisessä blokkauksessa kertoa Kristustietoisuudesta ja KRISTUSTASOSTA                      nykyisyydessä ja miten tuo on minulle avautunut,mutta siirrän sen pääsiäisen tienoolle,mihin se luontevammin kuuluu.

Tässä nyt hetkessä ja nykyisyydessä tapahtuu niin paljon meille kaikille,sekä yksilöinä,että ihmiskuntana,sekä Äiti-maalle,että on laitettava tärkeysjärjestykseen.Omalta kohdaltani voin lyhykäisesti mainita,että olen ollut kuin myllynkivien jauhettavina,mieheni sairauden,Tenerifalta kotiin paluun ongelmien vuoksi.(yksi lento meiltä evättiin ja meidät poistettiin koneesta,mieheni huonon kunnon takia. Viikon kuluttua lensimme ilman ongelmia Tuin lomalennoilla.Finnairille on menossa Reglamatio törkeästä kohtelusta. Oma terveyskin oli pettää tässä myllerryksessä.Nyt kaikki näyttää jo valoisammalta,  joten toteamme,kaipa me tarvitsimme tällaisen väännön tällä kohtaa vanhasta maailmasta uuteen siirtyen.

Jossain kohden tunsin,sekä fyysiset,että henkiset voimavarani ovat tosi heikoilla.Aina kuitenkin koin läheisten ja ystävien avun,rukousten voiman virtaavan ja Taivaallisten energioiden läsnäolon.Muutamalle ystävälle kerroinkin,kuinka koen ajoittain olevani kahden maailman välillä,välitilassa.Tarkoittikohan mestarimme jotain tällaista sanoessaan opetuslapsilleen;Te olette maailmassa,mutta ette maailmasta. Pari viikkoa sitten oivalsin,minunhan kuuluu maadoittaa itseni,jalat syvälle maanpoveen,koska niin kauan kuin olemme täällä,kuulumme tänne.Kerron lyhykäisesti menetelmän jota olen monelle suositellu,varsinkin jos näyttävät hurahtavan pilviin,jalat iloisesti ilmassa.Se mitä lopulla koin,yllätti minut täysin,mutta välitila roikkuminen loppui.

Istun vakaasti silmät suljettuina,ottaen yhteyden Jumalalliseen valoon ja rakkauteen,alkulähteeseen. Keskityn sydänkeskukseen,joka täyttyy valolla.Vähitellen täyttyy valolla kehoni jokainen solu,olen kuin valopallo.Valo alkaa levitä ympärilleni,kuin olisin suuren valopallon keskellä.Alan kokea suuret juuret jalkapohjistani kasvavan syvälle maaplanetan keskelle,sekä pienempiä juuria leviävän kuin hiussuonia laajalle alueelle.koko olemukseeni leviää rauha,turvallisuus ja vakaus,jolloin voin alkaa ottaa yhteyden ylös kruunuchakrasta jumalalliseen valoon ja rakkauteen,universumiin.Tunsin kuinka energia virtasi ylös,alas esteettömästi,pitkin selkärankaa,kuin se olisi ollut putki kahden maailman välillä,ollen kuitenkin kaikki yhtä.Sitten tapahtui jotain ennenkokematonta.

Näin ja koin 2-3 metriä pääni yläpuolella toiset aivot! Sanottiin,ne ovat Jumalalliset aivot universumissa.Jalkapohjien ollessa äitimaan sydämessä,niistä hieman ylöspäin kuin pohjoiseen,ilmestyi sinivalkoinen,suuren potkupallon kokoinen maa-planetta.Sanottiin,teidän tulee auttaa sitä kasvamaan,visioiden käsienne väliin ja hoitaen hellyydellä ja rakkaudella,se on uusi maa!Kaikki on yhtä teidän kanssanne.

Myöhemmin mietin raamatun kohtaa uudesta taivaasta ja maasta,uudesta Jerusalemista,joka ei tarkoita kaupunkia,vaan koko planettaa.Tunsin epävarmuutta kirjoittaa tästä,kunnes muutaman päivän kuluttua luin vahvistuksen; Ovi sisimpään kirjasta ja myös Susanna Miettisen tarot tulkinnasta tällä viikolla.   Nuo ja monet muut viittaa samaan suuntaan,muutos on tulossa vanhasta maailmasta uuteen,korkeamman tietoisuuden omaavaan maailmaan.Tehdään sitä yhdessä,ilman pelkoa.

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti