keskiviikko 12. lokakuuta 2022

SOLUVIISAUS....OSA 2

Tehdessäni aikoinaan paljon eri hoitoja,terapioita,olin kuin ihmismielen ja kehoviisauden korkeakoulussa.Samalla koin intuitiivisen viestinnän kahden ihmisen välillä kasvavan ja kehittyvän ihmeellisesti.Jo kätilöurani aikana äidit usein sanoivat,mistä sinä tiedät ja sinulla on röntgenlaitteet sormien päissä. No suurimmaksi osaksi se oli ammattitaidon hioutumista,mutta ei täysin,intuitio ja johdatus osa tekijänä.

Myöhemmin kouluttautuessani luontaishoitajaksi,sain etenkin Rosenterapiassa kokea suorastaan mystisiä tapahtumia ihmismielen ja soluviisauden saralla.Kerron tässä muutamia,joista olen jotain kirjoissanikin maininnut,selventämään kyseistä ihmeellisyyttä.Muutaman vuoden hoitoja tehtyäni totesinkin;Hoidan edelleen synnytyksiä,ihmisestä joka luulet olevasi,ihmiseksi joka todellisuudessa olet. Lause on Maria Rosenin,menetelmän kehittäjän tiivistetty tulkinta. Tuohon oli helppo yhtyä,todeten myös tulevani aina vain nöyremmäksi tuon ihmeellisen ihmismielen-ja kehoviisauden edessä,aina solutasolle saakka.

Hoidettavalla saattoi olla joku tietty alue kehossa,johon alkuun ei saanut koskea,tai että sen alueen käsittely tuntui epämielyttävältä.Useinkin tilanne alkoi purkautua kolmannella hoitokerralla,kun luottamus oli saavutettu ja reaktio oli fyysisesti,tai emotionaalisesti niin voimakas että purkautui ulos.Solutason viisauteenhan kuuluu sekin,että ne kätkee piiloon rankkoja tapahtumia,joita ei vielä kestäisi käsitellä. Se on mielen kanssa yhteistyötä ja niitä on kiitettävä,ei moitittava.(siitä tuo toteamus synnytysten hoidosta) Monella naisella oli esim,kaulan alue jota ei mielellään saanut hoitaa.Kysymykseeni käyttääkö hän kaulakoruja,huiveja,poolopaitoja,tuli ehdoton ei,en tykkää,ne tuntuu ahdistavilta.Vähitellen sieltä nousi esim.kumppanin kuristusotteet,tai ettei ole saanut sanoa lapsena mielipidettään,ne on pitänyt kätkeä,eikä saanut edes itkeä,sekin piti niellä.

Mieleeni nousee muutama tapaus vatsan ja selän oireista,joissa oli pieni alue jota ei saanut alkuun kosketella,vaikka ne olivat iholtaan normaalin näköiset,kipuja tuottamattomat.(hoidossa mennään aina asiakkaan ehdoilla) Kun viimein yhteistuumin aluetta käsiteltiin,sieltä ne traumatisoidut muistot nousi,   muttaman kerran jopa niin voimakkaana,että aluelle nousi raju ihottuma,puhe purkauksen lisäksi. Ihottumakin poistui melko pian,se oli tehnyt tehtävänsä,kun salakätkö oli purettu,syy tiedostettu,se lähti ikäänkuin juurineen.

Mieleeni on jäänyt pysyvästi muutama ulkonäköön liittyvä trauma.Aikuinen,normaali nainen joka ei vieläkään 25v,voinut mielellään katsoa peiliin.Ongelma purkautui mielikuvamatkan ja rosenterapian myötä.Äiti vakuutteli tyttärelleen jatkuvasti;Olet niin ruma,ettei sinua viitsi katsoa,nääthän sen peilistäkin. Hoidossa nousi esiin äidin mustasukkaisuus,koska tyttärellä oli isänsä kanssa lämpimät välit,äiti tunsi jäävänsä ulkopuoliseksi omine traumoinen.Voi sitä riemua ja halua antaa anteeksi äidille ja vähitellen oppia rakastamaan itseään just sellaisena kuin on. 

Toinen yhtä järkyttävä tapaus oli henkilö jonka käsivarret ja kädet olivat kuin elottomat,veltohkot,    kuihtuneen oloiset.Hän oli hakeutunut ammattiin jossa sai työskennellä yksin kellaritiloissa.Vasta kolmannella hoitokäynnillä hän tunnusti pienen hoitomatkan psykiatriseen sairaalaan ja diaknoosin sieltä,koska tiesi ettei rosen terapiaa suositella jos on psykoosi taipumusta.Kuulin itseni präyttävän sanoa hänelle,väärä diaknoosi,jonka myöhemmin Psykiatri totesi myös.(tunsin tämän rouvan hoitaessani häntä raskauksien aikana) Kun vähitellen alkoi paljastua hänen ongelmansa alkusyy,elikkä miksi käsien kuului surkastua,oli se riemastuttavaa.Äiti oli aina toistanut, Noilla käsillä ei tehdä muuta kuin pahaa.   Äiti ei pitänyt sylissä,isä kylläkin. Myöhemmin tämä naisihminen kouluttautui hoitoalalle,eikä psyykken hoitoakaan tarvittu jatkossa. Aina näissä tapauksissa ohjataan myös anteeksiantoon,aivan sydänjuuria myöten,silloin vasta irtipäästö traumoista ja sen aiheuttajasta tapahtuu.

Toivon että nämä esimerkit selkeyttää solumuistia,solutietoisuutta.Niitä voidaan ohjelmoida sekä negatiivisesti,että  p o s i t i i v i s e s t i. Aletaampa yhteistyöhön solujemme kanssa,kiitellen niitä,ne voivat iloisemmin hoitaa hommansa.

Kolmannessa jaksossa kerron uusista virtauksista jopa muistisairauksien hoidossa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti