sunnuntai 16. lokakuuta 2022

SOLUVIISAUS.... OSA 3

On ollut jo kauan tiedossa,että tahdostariippumattomiin toimintoihin voidaan vaikuttaa ajatuksen,kosketuksen,musikin ym,keinoin. so,sydämen lyöntitiheyteen,verenvirtaukseen,sisäelinten toimintaan,kivunhallintaan,jopa sisäeriterauhasten toimintoihin.Suuri merkitys tässä on tahdon voimalla ja seuraava askel on,lähetämmekö negatiivisia vai positiivisia singnaaleja soluillemme ja meitä ympäröivään kenttään.(käsitykseni on,että fyysisen kehon lisäksi meillä on myös henkikeho ympärillämme,joka myös taltioi esim,traumoja.) Soluviisaus 1-2 jaksojen esimerkkitapauksissa on kysymys molemmista.

Nykytiedekkin on todennut musikin,laulun,hyräilyn parantava vaikutuksen,mutta myös kiihdyttävän,      aktivoivan tarvittaessa.Sotarumpujen pärinä on aivan toisiin tarpeisiin,kuin vieno kehtolaulu,musikki.  Kansanperinteessä kalevalaa myöten on laululla ja musikilla ollut tärkeä tehtävä,parantaa,kiihdyttää,   rauhoittaa aina tilanteen mukaan.Ei ole kysymys vain mieleen vaikuttamisesta,vaan aina solutasolle saakka,solusi kuuntelevat sinua ja ympäröivää maailmaa.Kun koemme jotain tosi voimakkaasti,koemme koko kehollamme,sisäelimiä myöten.

Luin hiljattain mielenkiintoisen arikkelin,kuinka tulevaisuuden hoitotiede tulee muuttumaan kemiallisesta lääkinnästä meganiseen.Jos ymmärsin oikein,se perustuu värähtelytaajuuksiin,singnaaleihin.(Lääketieteellähän on sitä jo käytössä esim,tutkimuksissa) Artikkelissa oli aivan huimia näkymiä esim, Alzheimerin taudin ym,muistisairauksien hoidossa. Aivoihin johdetaan niin korkeita äänivärähteitä,ettei korvalla niitä edes kuule ja ne hajottais harmaita,bläkkiytyneitä kertymiä aivosoluista ja radoista pois. Minun oli helppo tuo tieto omaksua,koska chakrojhin(energiapyörteet)perehtyneenä,niitä hoitaen energialla,olen tietoinen että esim,alavatsan alueita(alemmat chakrat) tai pään aluetta(ylemmät chakrat) tuetaan ja hoidetaan matalamman tai korkeamman värähteen ts oktaavin äänillä,musikilla.

Toivokaamme että tämä värähtelylääketiede kehittyy ja on saatavillamme mahdollisimman pian,muutoin me olemme pian kemikaalivarastoja sanan täydessä merkityksessä.Odotellessamme muutosta,lähetetään soluillemme kiitollisia,positiivisia viestejä,ajatuksin,sanoin sekä musikin keinoin. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti