sunnuntai 20. helmikuuta 2022

KOLME IHMEELLISTÄ NÄKYÄ HILJENTYESSÄ.

Nämä näyt joista haluan kertoa,liittyvät kaikki mielestäni maaplaneettaamme(jos olen oikein tulkinnut)   

Näky 1: Olin vasta valmistautumassa hiljentymiseen,kun yks,kaks,sieluni silmiin(sisäiseen näköön)ilmestyi suuri pallo.Se oli kuin suuri potkupallo,likaiseksi ryvettynyt.Tuijottaessani sitä,sen vasemmalta puolelta alkoi ikäänkuin syntyä pienempi pallo,joka oli täysin puhdas.Ajattelin,voisiko tuo kuvata sitä,missä kunnossa planettamme on tällä hetkellä,tai ainakin menossa? Myöhemmin mietiskelin sitä puhtaan valkoista palloa,se oli kuin uuden elämän synty.Väistämättä tuli Raamatusta mieleeni,Uusi taivas ja uusi maa,uusi Jerusalem. Jotenkin noin se on sanottu ja Jerusalem kuulema tarkoittaa suurempaa kokonaisuutta,kuin kaupunkia.Tämä näky tapahtui v.-21 lopulla,pm,puuttu muistiinpanoistani.(Pian tuon jälkeen luin Ovi sisimpään kirjasta vastaavan näyn,päivälle,1.11-21 teksti)

Näky 2: 16.2-22 aamuhiljentymisessäni ikäänkuin leijuin avaruuteen,olin kuin Universumissa josta katselin alaspäin,kuin lintuperspektiivistä.Katseeni kiinnittyi tummaan pisteeseen,kuin sammunut tähti kirkkaampien joukossa.Ajattelin,voisiko tuo kuvata maata?Tätä miettiessäni ja ollessani kuin tähtisumussa,se tumma piste räjähti,sinkoillen jokapuolelle ympäriinsä ja lopuksi jäi ikäänkuin savupilvi. Kieltämättä käväisi kuin huolenpoikanen,mutta sisäisyydessäni kuulin äänen sanovan;Ei maaplanetta tuhoudu,vaan vanhat valtarakenteet! Kylläpä tuntui lohdulliselta tuo ääni joka oli vielä niin lempeä.

Näky 3: 19.2 2022(numerologisesti 18 = 9) Olin jälleen avaruudessa,katsellen sieltä alas maahan.Kaikki oli tummaa,pimeää,kuin yötä.Siellä täällä tuikki valopisteitä,mutta sitten tuli suuri täysin pimeä alue,ikäänkuin neljänneosa maapalloa,jossa ei näkynyt valopisteitä ollenkaan.Jälleen minulla tuli huolestunut olo.Sanottiin,pitävät valonsa piilossa,ettei vastustajat huomaa,näe,Samoinhan sodan aikana piti peittää akkunat mustilla verhoilla ettei silloinen vihollinen näe. Siinä katsellessani ja jotenkin apua toivoen,alkoi sinne,tänne ilmestyä valopisteitä ja lopuksi tuli valorypäs,tosi kaunis.Se oli kuin taidokkaasti hiottu Ametisti,jossa erottui kohoumia,kuin pikku-pyramiideja.

Mietiskelin jälkeenpäin näyn symbolikkaa? Mielestäni tuo kuvaa ihmiskunnan unesta heräilemistä.          Valopisteet kuvaa valonkantajia,valosotureita.Vähitellen heräämme ymmärrykseen,tietoisuuteen,keitä me todellisuudessa olemme,miksi olemme täällä ja mikä on tehtävämme.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti