tiistai 18. tammikuuta 2022

TÄYDENKUUN KUULUMISIA !?

Luulempa että monella muullakin on ollut erikoisia tuntemuksia,nyt täydenkuun aikaan,siksi haluan kertoa meidän tuntemuksista.
Mieheni Martti kertoi silmät loistaen aamiaispöydässä hänen ihmeellisestä unestaan.Uni viittasi puhdistuksiin,luopumisiin,uuden alkuun.Tulkitsin sitä hänelle kokemusperäisesti,sekä unitutkijoihin nojaten.Samantyyppisiä unia olin nähnyt reilu 20v,sitten,kun suuret luopumiset ja muutokset elämässäni alkoi. Uutta parempaa tuli tilalle,kun uskalsi päästää irti,luopua.

Luulempa että nyt on kysymyksessä tuon kaltaista sekä yksilötasolla että kollektiivisesti. Minunkin yöni oli poikkeuksellinen,nukuin syvää unta lähes 10 tuntia,klo 3 katselin täyttä kuuta,koirat ulvoi omituisesti ja korkea energia tuntui kaikkialla,silti nukahdin heti.Koin että jotain suurta tapahtui kollektiivisesti meille yksilöinö,sekä ihmiskuntana,että planetallemme? Ilmeisesti annettiin korkeampaa,puhdasta energiaa,selvitäksemme tästä tilanteesta,tietä tai toista. Piirtyipä mieleeni aamiaista laittaissani,vastaava tunnelma reilu 40v,sitten,kerrompa siitä;

Oli kuun-tai auringon suuri pimennys.Kiipesimme sankoin joukoin Lehmonharjulle,näköalapaikalle,niin kuin oli neuvottu,katsomaan sitä ihmettä.H-hetkenä,kun pimeni,ollen kuin kesäyö,kaikki oli hiljaa!!! Linnut lentelivät edestakaisin,koirat istuivat hiljaa tuijottaen jotain jota me ei nähty,koko luonto ja ihmiset mykistyi,oli mystinen tunnelma. Nyt koin vähän samanlaista tunnelmaa,energiaa(energioista en silloin tiennyt mitään) Eniten tuolloin ihmettelin sitä lintujen levotonta lentelyä,ääntäkään päästämättä.Kuluneena yönä puhutteli koirien poikkeuksellinen ulvonta,nehän näkee ja kuulee enemmän kuin me ihmiset.

Olisi mielenkiintoista kuulla kokemuksistanne tänä täydenkuun aikana,tai joskus menneinäkin aikoina,se käy helposti kommentti osiossa ja soittaakkin saa,tai laittaa tekstiviestiä,nettipostia. Hyvää alkanutta uudenkuun aikaa kaikille.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti