tiistai 16. marraskuuta 2021

TÄYDENNYSTÄ EDELLISEEN,NUMEROISTA....

 Kauan sitten ollessani Steiner-kesäseminaarissa,kuulin ensimäistä kertaa numeroilla ja kirjaimilla oelevasta energiasta ja värähtelytasosta,olin hyvin epäileväinen? Myöhemmin tuo alkoi avautua. Kaikkihan on energiaa,virtausta,värähtelyä,se toimii niin ihmisissä ja heidän keskuudessaan,kuin avaruudessa.Eräs musikkimies kertoi että herkillä laitteilla on äänitetty avaruusmusikkia,se todella soi, hän kommentoi,koska oli saanut kuulla äänitteen. Musikissa on 7 oktaavia,ihmisellä 7 chakraa,jotka reakoivat musikkiin eri tavalla.Alimmat chakrat reakoi positiivisesti poppiin ja tanssimusikkiin,niiden rytmiin ja ylemmät 4-7 klassiseen musikkiin,noin lyhykäisesti sanottuna. Elikkä chakroja sekä eri elimiämme voidaan hoitaa musikillakin samoin väreillä,niilläkin on oma värähtely-ja energiataso.

Tuleepa mieleeni eräs opiskelija nainen,joka oli täysin sokea.Sain tutstua häneen Rosenhoitojen merkeissä,hänen tehdessään gradua uupumukseen saakka.Hän tunnisti värit vaateostoksilla,koskettamalla tekstiiliä,samoin puhui ihmisistä,käyttäen ilmaisua;Näytti siltä,että hän oli jännittynyt,peloissaan.Eli hän tunnisti tuon kohtaamansa ihmisen energian,ei siinä sen kummempaa taikuutta ole.Herkkänä ihmisenä hän ei saanut elää 40v kauemmin.

Minulle on muotoutunut sellainen käsitys,että ihmiset jotka ovat erityisherkkiä,kokien kaiken voimakkaammin,herkemmin,samoin ihmiset jotka ammentavat luonnosta voimaa,ovat edelläkävijöitä. Ehkäpä juuri chakramme ovat yhtenä välittäjänä,ottaen vastaan ja lähettäen laajemmalti kuin vain oman kehomme ja mielemme tarpeisiin.Josko olemmekin kuin käveleviä antenneja,tukikeskuksia,muuntajia? Mitä mahtaa vaikuttaa tämä valtava elektoriikan paljous,onko se hyöty vai haitta meidän luonnolliselle?

                                                                             


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti