sunnuntai 14. marraskuuta 2021

NUMEROISTA,JAKSOISTA JA AJANILMIÖISTÄ

 "Mistä alkaisin",no aloitampa numeroista. Olen harrastanut pienessä määrin Numerologiaa ja herkästi reakoin niin hotellihuoneen numeroon,kuin lasten lasten syntymäaikojen tuomaan informatioon.Nyt en kuitenkaan paneudu numerologiaan,vaan elämän kehitysjaksoihin ja sykleihin,niin yksityisen ihmisen,kuin ihmiskuntaakin ajatellen.

Lapsen kehityksessä on havaittavissa 7v,jaksot,aikuisiässä moni on huomannut 9v,jaksot,kuten myös minulla.Aina yhdeksän vuoden jälkeen tapahtuu aika radikaali muutos,nyt vuoden kuluttua on odotettavissa seuraava,eli olemme asuneet kaupungissa 9v. En ole vaikuttanut siihen itse,koska vasta kuluneena kesänä tuon oivalsin,enkä odota pelolla,vaan mielenkiinnolla,positiivisella vireellä.

Alunperin näihin kehitysjaksoihin,sykleihin heräsin Hengenanatomian,scakra-aurajärjestelmän kautta,kun minut opastettiin chakra-aura tutkimuksen ja hoidon pariin.Lapsen kehitys 0-21 ikävuoteen,kulkee 7v,jaksoissa,samoin kolmeen alimpaa chakraan vaikuttavat elämän olosuhteet,ovatko ne myönteiset vai päinvastoin. Me olemme eläneet melkoisesti materiassa ja fyysisessä,eli juuri siinä mitä nuo 3 alinta chakraa edustaa.Henkitieteilijät puhuu siitä 3D aikana,josta ihmiskunta on nousemassa 4,5,6 D,hen.      Puhutaan vanhasta ja uudesta energiasta ja tietoisuudesta.Selvästi nyt tässä Pandemia mylläkässä,ehkäpä sen ansiostakin,ihmiskunnassa on tapahtumassa heräämistä,henkistä ja hengellistä.Mennäkseni jälleen chakroihin,neljäs,eli sydänchakra on avautumassa.Seuraavana on viides-eli kurkkuchakra,jonka vahva toiminta auttaa meitä ilmaisemaan omaa tahtoa,mielipidettä ja kuudes-eli otsachakra parantaa henkistä näkökykyä luovuutta ja intuitivisuutta.Selvästikkin olemme kulkemassa kohti valoa ja rakkautta,sekä yksilöinä että ihmiskuntana kollektiivisesti. Positiivisena ihmisenä,näin uskon,eikä ole mitään pelättävää eikä menetettävää,koska valtavasta teknisestä ja taknologisesta kehityksestä huolimatta olemme eläneet monelta osin kuin pimeää keskiaikaa.Uutta aikaa kohden,valoon ja rakkauteen,vaikka emme olisi sitä näkemässä näillä tasoilla,olemme olleet sitä rakentamassa,tai ainakin myötävaikuttamassa.Motivoikoon meitä ajatus,jättää tuleville sukupolville maailma,jossa vallitsee lempeys,valo,rakkaus👪💕

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti