tiistai 2. marraskuuta 2021

SATTUMISTA IHMEISIIN

 1.11-21,avatessani OVI SISIMPÄÄN kirjan ja lukiessani päivän tekstin,olin todellakin "äimän käkenä"kuten Savossa on sanonta. Kirja putosi syliini ja tiesin,tämä tulee jakaa,on juurikin tähän elämämme tilanteeseen,pandemian ja ilmastokokouksen tiimoille.

Luonnossa ei ole paineita,eikä jännitystä.Siemen käy läpi kaikki kehitysvaiheet;sen ei tarvitse tehdä mitään,ainoastaan sallia kaiken tapahtuvan.Sinunkaan ei tarvitse tehdä muuta kuin sallia kaiken tapahtuvan.Miksi et antaisi itsesi muuttua loistavaksi perhoseksi?Tule ulos kotilostasi,siitä rajoittuneesta tilasta,kuolevaisen mielesi rajoituksista ja ihanteista.Kun käärme luo nahkansa,se kiemurtelee hitaasti ulos vanhasta nahastaan ja jättää sen jälkeensä surkastumaan ja hajoamaan alkutekijöihinsä.Rapu luo kuorensa,kun se kasvaa ja laajenee,muuttuu suuremmaksi ja kauniimmaksi ravuksi.Lintu naputtaa rikki munankuoren ja tulee esiin täydellisesti muuttuneena.Se on vapaa,vapaa,vapaa! Nämä tapahtumat odottavat sinuakin.Uusi vapaus,uusi ilo,täysin uusi maailma odottaa avautumistaan sinulle sitten,kun olet valmis jättämään vanhat,rajoittavat tavat,ajatukset ja ihanteet,ja olet valmis muuttumaan.

Olemme varmaan kaikki kuulleet,että muutoksen on alettava meistä itsestämme,maailmamme alkaa muuttua,kun muutumme itse.Ihmeetkin alkaa tapahtua,kun olemme valmiit ottamaan vastaan,eli avaudumme niille.Muistan kuinka itselleni sysäys tähän suuntaan tapahtui lähellä 40 ikävuotta,luettuani kirjan;Yhdeksän oivalluksen tie.Oivalluksia alkoi todella tapahtua,sattumista alkoi kummuta johdatusta ja ihmeitä,niitä luonnollisia.

Neuvoni itselleni ja muille on;Kun elämässäsi tai ympäröivässä maailmassa myllertää,älä hyppää myllerryksen ja tulipalon keskelle,vaan pysy rauhallisena sen ulkopuolella kuunnellen ohjeita,sydämesi ääntä,johdatusta,vain siten voit auttaa kulloisessakin tilanteessa.Sydämellään näkee ja kuulee parhaiten.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti