tiistai 13. elokuuta 2024

ISO-ÄIDIN ANNAN VIESTI MEILLE


 V-22 sain ystävältäni Tuulalta kuvan Iso-Äiti Annasta Valamon tuliaisina.Olin kertonut Tuulalle Ikonisesta hahmosta,joka ilmestyi hiljentyessäni ikäänkuin Äiti-Marian paikalle.(kuvassa oikealla) Tiesin heti,että juuri hän on näkyni henki.

Kerron hieman tilanteesta jossa nämä näyn omaiset tapahtumat tulevat.Jo monien vuosien ajan,pyytäessäni apua jollekkin asialle,tapahtumalle,tai henkilölle,olen kuin piirissä nuotiolla tasaisella kentällä,ympärillä korkeat vuoret. Piirin keskellä on nuotiotuli. Olen sen nimittänyt Lasitin aukioksi ja aina kun kokoonnumme sinne,on jotain suurta ja tärkeää meneillään.En tunnista piiristä muita kuin Äiti-Marian,mutta sitten kerran hänen paikallaan olikin Hän,joka osoittautui Iso-Äiti Annaksi,enkä aijemmin ollut kuullut hänestä juuri mitään. Aloin tietenkin kysellä,olisiko sallittua tietää,mikä Hänen asiansa ja viestinsä on. Pian Hän alkoi ikäänkuin puhua minulle.Olen saanut jo aikoja sitten tehtäväkseni jakaa tiedon,mutta ehkäpä sen aika on vasta nyt:

Tehtäväni on naiseuden,äitiyden,feminisyyden nostaminen sille kuuluvaan arvoon sukupolvien ketjussa. Iso-äitien iso-äideiltä meille ja eteenpäin tyttäriemme tyttärille,kuin viestikapulaa.Naisten tulee nousta häpeästä ja syyllisyydestä kautta maailman. Naisten tulee kannustaa toinen toistaan löytämään Pyhä naiseus.Toinen tehtäväni nykyajassa,liittyen oikeastaan edelliseen,on Kristustietoisuuden herättäminen. Kristu-Jumaluus on meissä kaikissa,ei vain tietyllä tavalla uskovissa,kuten Kristityissä. Lukekaapa Raamattunne ja Koraaninne alkuperäisenä uudelleen.

Jäin miettimään Jeesuksen toimintaa ja opetuksia niinä kolmena vuotena jolloin Hänessä toimi Kristus. Hän puolusti naisia,nosti häpeästä,esti kivittämästä ja naiset olivat haudalla toteamassa,hän ei ole täällä,naiset veivät viestikapulaa pelokkaille miehille

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti