lauantai 16. lokakuuta 2021

IHMEELLINEN ENNEUNI LÄHEISELLENI

UNESSA SANOTTIIN,VIELÄ YHDET JUHLAT TULEE JÄRJESTÄÄ?

Tiesin tämän läheiseni sairastavat vakavaa sairautta,mutta aina hän selvisi voittajana,nyt jo kolmatta kertaa.Yhteyttä pidettiin harvakseltaan,mutta ehkäpä henkinen side oli vahva,ainakin nämä loppumetrit viittaa siihen.

Unessa näytettiin suurehko huone,lähes tyhjä tila,sen peräosassa oli valtaisan suuri neliskanttinen kiviuuni.Ajattelin sen olevan vuolukiveä ja kalliota.Tunsin että siellä ehkä on muitakin ihmisiä,mutta en nähnyt ketään.Joku tuli kuitenkin minulle viestittämään,että tehtävänäni on pitää tälle läheiselleni vielä yhdet juhlat. ohjelmanani oli lausua runo,tai teksti Kalevalasta tai Kantelettaresta. Siihen uni häipyi,    jotenkin oli herätessäni tieto ja tunne,että lupauduin järjestämään kyseiset juhlat.

Uneni sai aikaan sen että yritin seuraavana päivänä soittaa tälle henkilölle useammankin kerran,koska näkemykseni unesta oli että nyt tarvitaan sekä fyysisiä että henkisiä voimia todella paljon.Vastausta en saanut,mutta hänen sisarensa soitti että tilanne on tosi kriittinen ja tällainen käänne on tullut yllättäen hiljattain. No tästä vajaan viikon päästä läheiseni läksi tuonilmaisiin,enkä saanut edes hyvästellä,sekin oli hämärä juttu,lienee näin tarkoitettu?

UNEN SYMBOLEJA JA TULKINTAA:

Massiivinen kiviuuni ,lämmönlähde ja voima. Huone tyhjänä,kuvaa ihmistä,joka voi kalustaa,täyttää itsensä haluamallaan tavalla(täysi sekainen huone päinvastaista) Kuluneena kesänä olin ollut ohjelmineni mukana henkilön juhlissa (vielä yhdet juhlat tulee) 

Uni herätti minut soittamaan,tiesin,nyt tarvitaan fyysistä ja henkistä voimaa tälle läheiselleni ja hänen perheelleen,rukoilin ja pyytelin apua,sitten sain sisareltaan puhelun ja vahvistuksen. Vajaan viikon päästä kyseinen läheiseni poistui tästä elämästä.Sain myöhemmin viestikohtaamisen häneltä henkitasoilla. Kuolemaa ei ole,on vain siirtyminen eri tasolle,ilman tätä fyysistä kehoa!!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti