tiistai 14. toukokuuta 2019

VÄRÄHTELY-JA TIETUISUUDENTASON NOUSU ONGELMIEN TAUSTALLA?

Nyt vaikuttaa olevan monella ongelmia,fyysisellä tai henkisellä alueella.Ehkäpä laajemmasti peräti kollektiivisesti?Jos sinullakin"takkuaa",saattaa olla kysymys tuosta otsikon viittauksesta?

Kerrompa  mitä itselläni on meneillään ja mitä minulle hiljentyessäni vastattiin sanoin ja kuvin.
Kun palasin puolen vuoden matkalta Tenerifalta,nousi verenpaineeni sairaaloisiin lukemiin,Aluksi luulin johtuvan matkaväsymyksestä ja muutoksesta,mutta kun tilanne pitkittyi,aloin hoitamaan luontaisin keinoin,niillä jo aijemmin hyväksi havaituilla.Nyt lisäsin pari"reseptiä",metsäkävelyt puidenhalauksella höystettynä ja musiikki,sekä CD ltä että konsertissa.(voit halutessasi lukea tarkemmin blokistani,"Luontainen itsehoito")
Koko ajan minun annettiin ymmärtää ettei ole kysymys sairaudesta vaan henkisestä muutoksesta?Viimein aloin vähän huolestua ja meditaatiossa pyysin apua,sekä eräs ystäväni lähetteli ajoittain kaukoreikiä(energiahaitoa). Sain vastausta ja vahvistusta mitä on meneillään sekä itselläni että laajemmaltikkin. Tässäpä näkyjä ja tekstiä,joka tuli pätkittäin:
Aina kun tietoisuudentaso ja värähtelytaso  nousee,on kuin ponnisteleisi liian korkeata rappua ylös.Se on myös henkisesti kouluttava,usko ja luottamus on lujilla.Sitten näytettiin kuin kehä,alareunassa oli pieni tumma pallo,josta lähti kaaressa,kuin sateenkaari muodostelma.Koetin katsoa sisäisin silmin kuinka monta kaaria on,koska ymmärsin kysymyksessä olevan tietoisuudentasot.Viimeinen oli hämärä ja sen olen piirtänyt katkoviivalla vihkooni. Ehkäpä olin liian utelias näkemään,koska kuva katosi nopeasti enkä ehtinyt nähdä oliko kaaret väreissä?Sellainen käsitys jäi että oli sacra värit ja 4-5 taso?

Tekstit jatkui;Kaikki kuuluu yhteen,kuin sidotut lyhteet.

Kaikki on yhtä,kaikki on Jumalaa,Jumala on kaikessa,ei mikään mikä syntynyt on,ole syntynyt ilman häntä.

Aineessa kaikki on yhtä,äitimaa,luonto,ihmiset,samat mineraalit kaikissa.

Sitten tuli vielä jotain elementeistä ja nehän ovat olleet minulle tuttuja jo aijemmin,maa,vesi tuli(aurinko-valo) ilma.
Tavallaan lähes kaikki tämä on tuttua,mutta ne ovat ollueet irrallisia,chakrat,värit,fyysinen,henkinen,
elementit,tietoisuudentasot,nyt ne hahmottuivat yhdeksi kokonaisuudeksi.Niinkuin runollisesti sanottiin,kaikki kuuluu yhteen,kuin sidotut lyhteet. Näitä olen mietiskellyt ja siitä miten ne ovat avautuneet(edelleen avautumassa) kerron myöhemmin lisää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti