maanantai 24. heinäkuuta 2017

MUISTO HERÄSI TAIDEKALLERIASSA

Käydessäni oopperamatkalla Punkaharjulla Johanna Oraksen taidekalleriassa"Sivellin joka soi Suomelle" näyttelyssä,koin monia vahvoja elämyksiä.Yksi nousi ylitse muiden,se oli Leijona kalevalaisessa taulussa.

Olen kertonut kirjassani "Ihmeitä tapahtuu luonnollisesti"sivulla 86 tuosta matkasta Leijonan kanssa.Nuo tapahtumat ovat olleet jotensakkin unohduksissa,
mutta nyt ne nousivat elävästi tietoisuuteeni.Se oli tuon kyseisen taulun ansiota,
koska siinä on kuvattuna samanlainen Leijona joka kulki n.2 vuotta rinnallani.
(henkitasolla tietenkin) Tuo kokemus oli niin ihmeellinen ja ainutlaatuinen,että haluan kertoa lyhykäisesti sen tässä. Kuva leijonasta ja jatkoa tarinaan.
 

Tuo leijona soihtua kantavan naisen alapuolella on lähes saman näköinen kuin minun leijojani v. -96-98. Puuhka kaulan ympärillä oli punaruskea ja vieläkin tuuheampi,vartalo harmaan ruskea kuin samettia,silmät lempeät katsoen minua usein usein kun kuljimme vierekkän,hän olikealla puolellani pari askelta edellä.

Seikkailu Leijonan kanssa alkoi eräällä kurssilla jossa tehtiin mm.ssa mielikuvamatkoja rentoudessa.Vetäjä Jyrki Kiviharju sanoi,katsokaa onko matkan varrella eläimiä ja vetääkö joku erikoisesti huomionne.No minulle tupsahti tuo kertomani Leijona.Kun oli matkan purkuvaihe,kerroin näkemäni,todeten perään,se on vain minun mielikuvitusta,niinkuin siihen aikaan kuittasin kaikki näkyni,en uskonut niihin.Pian oli ruvettava uskomaan niiden aitouteen,koska tuo lempeä,voimaannuttava olento kulki kanssani.Sittempä reilun kahden vuoden päästä se katosi,jättäen kaipauksen.Kysyin ystävältäni Pirkolta,joka oli myös selvinnäkijä,miksi leijonani on kadonnut?Pirkko tuijotteli pienen aikaa silmät suljettuina ja totesi;Ei se ole kadonnut vaan sulautunut sinuun,tarvitset sen voimaa! Myöhemmin totesin että todella tarvitsin leijonavoimaa,pyörittäessäni viimeisiä vuosia Kurssi-ja Lomakoti Honkaniemeä,luopuessani siitä,sekä parista muusta elämäni tärkeästä asiasta.Kaikki nuo luopumiset ja muutokset ovat olleet rankkoja,mutta oikeita elämässäni.Olen myös tullut vakuuttuneeksi että meille annetaan Enkelit,Oppaat ja myös voimaeläimiä avuksi elämämme matkalle. KKK(tarkoittaa kiitos x3)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti