keskiviikko 20. heinäkuuta 2016

AAMUINEN VIESTI 18.7 2016

Kun heräsin tuona aamuna 18.7-16 tuli seuraava teksti:

Nyt ihmiskunnan tärkein tehtävä on löytää,kohdata korkeampi itse ja sitä kautta Jumalallinen valo,rakkaus,alkulähde.

Valotyöläiset,kantakaa valoanne korkealla,sillä yksi valon kantaja voi valaista 10 viellä hämärässä kulkevaa.Tietäkää että teitä kaikkia rakastetaan,niin valossa kuin varjossa kulkevia,te kaikki olette Jumalallista perhettä.

Jäin miettimään tuota sanomaa tietoisuuteni valossa;Se korkeampi itse on Jumalalinen siru meissä ja alempi minä tämä fyysinen ja ego siinä.Ymmärsin että vain tämä valon ja rakkauden tie on se joka saa aikaan maailmaamme rauhan.
Kun juuri nyt maailmassamme myllertää väkivalta,rakkaudettomuus ja pimeä,on meidän pyrittävä lähettämään valoa ja rakkautta tuohon pimeyteen.Pimeys ja pelko on valon ja rakkauden puutetta.

Tuli mieleeni hiljattai hoitamani 19v. Afktaani nuorukainen,jonka keho oli niin täynnä  p e l k o a, että joka solu oli jännittynyt,pakene tai tuhoudu tilaan.Myös asenne,kehenkään et voi luottaa.Hänen silmänsä kuitenkin viestivät;auta minua.
Tämän pojan tukihenkilö toi hänet hoitooni.Keskustelimme hänen kanssaan,kuinka paljon olisi tarvetta eri terapioihin,voidaksemme auttaa heitä normaalisoitumaan ja työelämään.Se ei kuitenkaan ole mahdollista yhteikuntamme resusseissa,mutta voisimmeko itsekukin tehdä jotain

Tärkein tehtävä meillä kaikilla,sinulla ja minulla,on lähettää valoa ja rakkautta sinne missä on epäoikeudenmukaisuutta,sotaa,julmuutta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti