lauantai 23. joulukuuta 2023

MITEN JOULUN SANOMA JA TAPAHTUMAT OVAT MINULLE AVAUTUNEET VUOSIEN VARRELLA.



 Jo vuosina-1997-98 toimiessani kurssi-ja lomakodin pyörittäjänä,oli nuo vuodet taloudellisesti ja työmäärältään rankkoja, mutta nuo vuodet toimivat kuin henkisenä "korkeakouluna".Yksi huoneista oli ollut kirkkona Ordotoksi Isille ja aijemmalle omistajalle Sutisen perheelle.Huoneessa oli seinän kattava Neitsyt-Marian Ilmestysikoni,jonka edessä etenkin joulun aikoihin hiljennyin.Maalauksessa on hienosti otettu myös luonto mukaan,linnun pesineen pensaassa(kätilöä se puhutteli)

Noina aikoina alkoi avautua joulukertomuksen syvempi sanoma,laajentuen matkan varrella.Haluan kertoa sen nyt joulutervehdyksenä lukijoilleni:

Talli kuvaa meitä fyysisinä ihmisinä,seimi sydäntämme,johon lapsen tulisi syntyä,kasvaen Kristustietoisuudeksi meissä. Itämaan tietäjät olivat aikansa Astrologeja,osaten tulla paikalle ihmettä todistamaan.Noihin aikoihin alkoi myös uusi aikakausi;Kalojen aika,kaksinaisuus. Nyt taas on alkamassa Vesimiehen aikakausi,joka tuo rakkaudellista inspiraatiota,myötätunto,auttamistahtoa.Voisi sanoa,feminisen puolen heräämistä,käytöönottoa niin miehissä kuin naisissa.

Pitkäperjantain/pääsiäisen tapahtumat kuvaa tuota aikakausien vaihtumista,tuli pimeys,maa vavahteli,kalliot halkeili,ihmiset olivat peloissaan. Nyt näyttää olevan omalla tavallaan saman tyyppinen tilanne planetalla,ilmastossa ja ihmiskunnalla.Helpolla ei päästä siirtymään uuteen aikakauteen.Olkaamme turvallisin mielin,hyvä siitä tulee,synnytystuskat on meneillään Kuvaannollisesti sanottuna raamatunkin mukaan; Uudet taivaat ja uudet maat,uusi Jerusalem. Israel näyttää siihen liittyvän,mutta tietämäni mukaan Jerusalem kuvaa koko planeettee,ei vain kaupunkia idässä.

Toivon etten loukkaa kenenkään vakaumusta kertoessani laajennettua näkemystä.Koko Raamattu on minulle monilta osin auennut eri tavalla,kun oivalsin sen symboolista kieltä.Ennen kaikkea Jeesus-Kristus puhuu paljon vertauksin.

Näillä miettein oikein hyvää,Siunauksellista Joulua ja pian alkavaa Uutta-vuotta teille kaikille lukijoilleni ja Rauhaa maailmaan.Muistakaamme,että rauha alkaa meistä,laajentuen maailmaa koskevaksi.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti