keskiviikko 24. toukokuuta 2023

AAMUINEN SANOMA 18.05.23

Olen yleensä saanut aamulla heräillessäni henkis-/uskonnollista sanomaa,kuin valmista tekstiä,nyt tuli polittis sävytteistä,kuin valon ja pimeän taistoa? En ollut näitä teemoja mitenkään pohtinut,tai järkiperäisesti ajatellut.Iltaisin joskus pyytelen,että ollessani syvässä unessa,korkeammalla tietoisuuden tasolla,saisin jos mahdollista,mestareiden opetusta,ohjausta elämääni ja jaettavaksi eteenkin päin. Nyt olin vain pyydellyt iltarukouksessani apua eräälle äidille tyttärineen,heidän pyynnöstään.

Heräillessäni tuona torstai aamuna,virtaili kuin kuvia,kysymyksiä,vastauksia sekaisin.Ensimäisenä nousi Sanna Marinin Kunnia Tohtoriksi"kruunaaminen",kuin saatesanoina; vauhti on nyt turhan nopea,mikä taho tämän on puuhannut? Käytetäänkö häntä pelinappulana Euroopan unionissa.Annetaanko korkeita palleja siellä nyt ja vaaditaan vastapalveluksia myöhemmin? On tahoja jotka haluavat hajoittaa Unionin. On pimeyden ja valon kamppailua monella sektorilla

Mitkä voimat on sodan takana,kuka rahoittaa Venäjää? Ukraina meuhataan järjettömästi,osin maan tasalle. Eurooppa ja Ameriikka auttaa nyt ja jälleenrakentamisessa rapauttaen taloutensa ja henkisetkin voimavaransa.Sekö onkin tässä tähtäimenä.Onko tämän kaiken takana pimeät voimat,tuhoa,tuhoa,valtaa. Näin kuin valonheittimet,jotka peilasivat pimeimmätkin nurkat ja sopet,pajastaen kaikkien nähtäväksi.  Valo voittaa pimeyden,pimeys on vain valon puutetta!

Kirjoitin heti samana päivänä tuon kaiken ylös,ettei katoa muistista.Olen kamppaillut kirjoittamisen kanssa tänne blokiin,mutta sain tänään vahvan kehoituksen,on kuulema sitä varten minulle annettu. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti