perjantai 21. tammikuuta 2022

TASAPAINOSTA MEISSÄ JA MAAILMASSA

 Olen kauan ollut kiinnostunut tasapainosta ihmisessä,esimerkikisi femininen ja maskuliininen olemuspuoli meissä.Ehkäpä siksikin olen hurahtanut energia-ja chakrahoitoihin,ovathan ne oiva menetelmä mm.ssa tässä suhteessa.Voimmeko me yksilöinä hyvin,olemmeko tasapainossa tai päinvastoin,se heijastelee koko yhteiskuntaan tai jopa maailmanlaajuisesti. Tässä nykyisessä tilanteessa on tunnistettavissa omassa yhteiskunnassamme,että hyvinvoinnin keskellä ihmiset voivat huonosti.Voin hyvin tunnistaa maskuliiniset voimat ja energiat,olkoonkin että johdossa on paljon naisia,kuten hallituksen kokoonpano. Talous edellä mennään,siinä ihmistä sortuu matkalla,kuka fyysisesti,kuka henkisesti.Tiedän että he ovat tekevinään parhaansa,mutta missä on femininen syli,joka on parhaimmillaan turvaa antava,lohduttava,neuvova,kuinka yhdessä tästäkin selvitään.Tämä femininen olemuspuoli on niin naisessa kuin miehessä,kumpaa käytämme,vai molempia,riippuu meistä itsestämme,ainakin läntisissä demokratioissa.

Koetampa hieman perustella sanomaani,mitä tarkoitan tasapainolla tässä pandemian hoidon keskellä.     Meille luodaan mielikuva viruksen vakavista seurauksista,suorastaan kuolettavasta.Ehkä voimme välttyä  määrättyjä temppuja tehden,käsidesi,maskit ja turvavälit,rokotus kaikille 3x,ehkä tulevaisuudessa puolen vuoden välein lisää. Varmaan näistä on ollut hyötyä ja sairaalatkin ovat välttyneet liialta kuormitukselta. mutta mikä on se jälkilasku jota esim,pelko aiheuttaa? Tässä juuri on se epätasapaino pelon ja turvallisuuden tarjonnan välillä. Tiedän että on monia tukitoimia joilla voi vahvistaa omaa ja perheensä  immunipuolustusta,niitä käytän myös itse.Sanallakaan ei virallinen taho niistä mainitse,eikä miten flunssaa yleensäkkin hoidetaan kotona ja milloin on mentävä lääkäriin.Ihmisistä osa ryntää panikissa päivystysvastaanotolle. Monet lääkärit ovat koettaneet tuoda esille kotikonsteja,kuten C,D vitamiini ja Seleeni ennaltaehkäisynä,sekä itse sairauteenkin on joku rohto.He eivät kuitenkaan saa ääntään kuuluviin,tai jopa menettävät virkansa,kuten nyt rokottamattomat sairaanhoitajat.Ihmetyttää myös se,ettei koskaan kerrota monenkin selviävän tartunnasta pienin oirein,vain suuret altistumisluvut ja tehohoidossa olevat kerrotaan painokkaasti.

Ihmisen mieli on rakentunut niin,että hänelle antaa uskoa,voimin,turvallisuutta,jos hänellä on jotain työkaluja itsellä,ei vain alistua ylhäältä tuleviin määräyksiin.Joku lohdutuksen sana korkeammalta taholta kaivattaisiin,esimerkiksi,yhdessä me tästä selvitään,pahemmastakin on selvitty.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti