lauantai 1. tammikuuta 2022

TARVITAAN USKOA IHMEISIIN TÄNÄPÄIVÄNÄ

Joulun aaton aattona tehdessämme ruokaostoksia,hakeuduimme levähtämään kahvioon,jaksaaksemme kotiin.Kahvia paperimukissa saimme,mutta ei kahvileipää,vain jotain burgereita,joiden nimi ja sisältö ei minulle auennut.Sanoin miehelleni,kylläpä tuntuu siltä että me joudettais tästä maailmasta,ei tämä ole enää meidän paikka,ollaan kuin outoja vieraita täällä.Hetken levättyämme kassien purkamisen jälkeen,nousi kuin sisäinen voima ja totesin;ei luovuteta,nythän meitä tarvitaan uutta parempaa luomaan.  Meidän tehtävä on alkaa manifestoida uutta parempaa maailmaa,jossa vallitsevana on rakkaus,valo,rauha,   rauha sydämissämme ja rauha keskenämme.Valo-rakkaus on se,joka valaiseen ja puhdistaa pimeimmänkin nurkan ja kätkön,ei taistellen vaan valaisten,rakkauden liekillä. Näitä hämärähuoneita maailmassamme riittää,kuten ahneus,vallan tavoittelu,alistaminen,piittaamattomuus vähempiosaisista,    itsekkyys,materian kerääminen ja kuluttaminen luonnosta piittaamatta jne.

Tiedän hyvin,että muutos on aloitettava itsestä,ei kieltotauluja pystyttämällä,vaan hiljentyen,pysähtyen,   apua pyydellen kuka rukoillen,kuka meditoiden. Tärkeimpänä pidän ihmiskunnan tietoisuudentason nousua,heräämistä. Juuri tuota olen pyydellyt jo useamman vuoden ajan,niin itselleni kuin koko ihmiskunnalle,varjosta valoon ja unesta hereille.Joulun edellä mietteisiini tuli kuin vinkki,tai vastaus;   Kolme tärkeintä on sydäntietoisuus,Kristustietoisuus ja sielutietoisuus. Hätkähdin,sehän on kolmio,yksi kolmio lisää aijempiin Isä,poika,pyhähenki ja Äiti,tytär,pyhäsielu.(noita olen käyttänyt jo kauan,tasapainottamaan maskuliinista ja feministä meissä ja maailmassamme.)

Jatkoa edelliseen 3.1-22. Eilen alkoi muuten uusikuu ja numerologisesti 2+1+2+0+2+2=9. N: 9 on uuden alku(9 on viimeinen numero ja siitä alkaa 1,2,3...) Tämä saattaa olla muutos,uuden alku monelle henkilökohtaisesti ja laajemmin kollektiivisestikkin? Tulee vahvasti tunne,että pandemiankin suhteen on käännekohta,etenkin suhtautumisessamme siihen.Tietoisuudentason noustessa,voitamme myös henkisellä tasolla eikä vain pelkopohjaisella. Mitä tietoisuudentason nousu on,hahmotan sitä hieman.
Suuri osa meistä elää 3D tasolla,johon kuuluu lähinnä fyysinen,materian maailma.Siinä ei ole mitään arvostelemista tai huonoa,sen kummemmin kuin että olemme koulussa ala-asteella,tai yliopistossa,tai jopa huippu tiedemies,kulku eteenpäin jatkuu siinä määrin kuin kussakin elämässä on mahdollista.
Nyt tämä materian maailma on tullut tiensä päähän kaikkine tuhoineen,on aika suunnata katse ja sydän,ulkoisesta sisäiseen,henkisiin arvoihin! Onkin jo havaittavissa sydäntietoisuuden heräämistä auttamishalua,välittämistä,yhteisöllisyyden kaipuuta(kiitos pandemian)

Jos minulla olisi liitutaulu,piirtäisin tähän kolmion havainnollistamaan tietoisuustasoa,johon meillä nyt on mahdollisuus. Piirräppä mielessäsi poikkiviiva rinnantasolle,vasemmalla sydäntietoisuus,oikealla Kristustietoisuus ja kolmion kärki ylhäällä pääsi yläpuolella,sielutietoisuus,jossa suurempi osa sieluamme ykseydessä asuu.Nämä kaikki ovat energioita,eivät hahmoja,kehoista materiana puhumattakkaan. Tällainen kolmio minulle ilmeni joulun tienoolla jonain aamuna ja samalla selvennys ikonini kautta,jonka symbolista merkitystä olen mietiskellyt.Vasemmalla Äiti-Maria Jeesus-lapsi sydämen tasolla,hellyyden,rakkauden,lempeyden energia.Oikealla Kristus kallio,voiman ja suojelun energia ja molempien pään ympärillä valo-aura sielutietoisuuden symbolina.Tähän kolmioon kätkeytyy meidän korkeampi itse,sielutietoisuus,so korkeampi tietoisuudentaso.

Ihmiskunta,etenkin kristityt odottavat Jeesuksen-Kristuksen toista tulemista,hänhän on jo täällä,sinun ja minun sydämissä jos vain niin sallimme,omaksumme.Hän haluaa palvella,auttaa,parantaa kauttamme ja kanssamme.Me olemme niin materialisoituneet,että odotamme kuin fyysistä hahmoa,ymmärtämättä että fyysinen on rajallinen,henki on rajaton.Mekin olemme enemmän henki-sielu olentoja,joilla on kulku ja toimintavälineenä fyysinen keho,tämän elämän matkalle.Sieluosa on ikuinen,fyysinen on katoava.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti