sunnuntai 12. syyskuuta 2021

ME TOTUUTTA ETSIMME KUMPIKIN....

Olen monet kerrat hymyillyt itselleni,että minä vajaa nelikyppinen äiti annoin 15v täyttävälle pojalleni kortin,jossa oli syvällinen sanoma,jota me kumpainenkaan emme ymmärtäneet.Ilmeisesti tietoisuuteni taso on noista ajoista hieman noussut,joten se alkaa avautua.

Me totuutta etsimme kumpikin,sinä ulkona maailmassa,minä syvällä sydämessä.Jos silmä on terve,se näkee luonnossa Luojan,jos mieli on valpas,se kohtaa sisällä kaiken maailman. 

Teksti on ulkomuistista ja muistaakseni Krisnamundin tuotantoa,hänen kirjastaan. Meillä ihmisillä on ollut viimeiset vuosikymmenet henkistä ja hengellistä etsintää ja hyvä niin.Olemme etsineet kursseilta,kuruilta, selvänäkijöiltä,ennustajilta,eikä siinäkään mitään pahaa,olemme tarvinneet tuota kaikkea matkallamme. Entäpä nyt,uudella Vesimiehen aikakautena?Tulisiko meidän uida vastavirtaan,ulkoa sisään päin,eli ulkoisesta etsinnästä sisäiseen löytämiseen.Lähelle vain on niin pitkä matka,kuten joku viisas on asian ilmaissut. Nyt meitä ohjataan hiljentämään vauhtia,pysähtymään,löytämään sisäinen tietäjä,kohtaamaan ei vain näkyvä maailma,vaan myös näkymätöntä sitä mukaa kun on valmiutta.

2 kommenttia:

  1. Aila,
    kylläpä hienosti kirjoitit. Samoissa aatoksissa jo pidemmän aikaa. Eipä ole sekään ensimmäinen kerta kun samoilla aatoksilla ollaan. Taitaa olla kohta 30 vuotta näillä "linjoilla" Aila on ollut niin suuri etuoikeus tuntea Sinut!
    Kiitollisena Tuula

    VastaaPoista
  2. Kiitos Tuula,näinhän se on että annetaan ja saadaan,vuorovaikutuksessa ihanien ihmisten kanssa,kuten sinä Tuula.

    VastaaPoista